Sony podľa Pachtera vyhrá túto generáciu a aj ďalšiu, pokiaľ bude dávať fanúšikom to, čo chcú

Analytik tvrdí, že Microsoft zaostáva za Sony preto, lebo Sony má masívnu fanúšikovskú základňu. Tiež chváli Sony za to, že dáva fanúšikom to, čo chcú. Kým tak bude robiť, bude podľa Pachtera ďalej víťaziť.

pridal Gam_er 25.5.2018 o 6:49 pod hry
Sony podľa Pachtera vyhrá túto generáciu a aj ďalšiu, pokiaľ bude dávať fanúšikom to, čo chcú

HRY > NOVINKY >

K téme Xbox One vs PS4 sa znova vyjadril analytik Michael Pachter. Ten tvrdí, že Microsoft zaostáva za Sony preto, lebo Sony má masívnu fanúšikovskú základňu, ktorú si postupne získavala už s príchodom prvej PlayStation. Xbox One podľa neho naďalej zaostáva za konkurenciou a vo svojej analýze vysvetľuje, prečo to tak je: 

Myslím si, že spoločnosť Sony urobila s pôvodnou PlayStation niečo kúzelné, pričom na nej postavila PS2, ktorá mala 160 miliónovú základňu fanúšikov. Úprimne si myslím, že keby to nepokazili s PS3, mohli tento cyklus naďalej masívne ovládať. Takže všetko, čo sa naozaj stalo je, že s PS4 získali späť svojich fanúšikov, ktorých PS3 odradila. Microsoft bojoval s Xboxom a Xboxom 360, ktorý mal úspech len preto, že ho firma uviedla prvýkrát skôr než prišlo s nástupcom PS2 Sony, ktoré to pokazilo neskorším príchodom PS3. 

Microsoft bol lepší v multiplayeri. Pamätáte si PS Home? Takže Microsoft bojoval v týchto vodách, pričom si Sony nebolo isté, či by to ľudia naozaj chceli, a preto ich multiplayer nebol dobrý. PS3 bola tiež drahšia, čím získal cenovú výhodu Xbox 360. Spoločnosť Sony preto potrebovala dlhý čas, aby získala dobrého konkurenta na boj proti Xboxu. 

Teraz má Sony dobrý multiplayer a zároveň hry, ktoré im umožňujú byť konkurencieschopní už pri štarte konzoly. Práve tento aspekt umožnil fanúšikom vrátiť sa k ich platforme. Sony je na tom v poslednom období tiež mimoriadne dobre s vystupovaním. Tým si získava fanúškov, ktorých zvláda aj udržať. Aj napriek kríze, ktorú s konzolou PlayStation prekonali, sa znova našli. Preto si myslím, že aj ďalšia a ďalšia generácia budú vyhrávať tak dlho, kým dajú fanúšikom to, čo chcú. Myslím si, že Sony naozaj chápe svojich fanúšikov a nemyslím, že by s tým Microsoft dokázal niečo urobiť. Sony má totiž tú výhodu, že má okolo seba masívnu fanúšikovskú základňu, ktorú budovali naozaj dlhý čas.”

Je naozaj ťažké povedať, či Sony bude vždy vyhrávať. Zo strany Pachtera ide o dosť trúfalé vyjadrenie na konzolovom trhu, ktorý sa ukazuje ako nestály, pričom sa často mení. Microsoft už podľa viacerých zdrojov pracuje na mnohých exkluzívnych tituloch, ktoré na jeho platforme chýbajú. Novinky nás majú čakať už na tohtoročnej E3. 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18394)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk