Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj

Workers & Resources: Soviet Republic je mestská budovateľská stratégia, ktorá sa nám rovno predvádza svojim trailerom

pridal matus_ace 24.5.2018 o 14:13 pod hry
Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj

HRY > NOVINKY >

Nový slovenský titul priblíži doby, ktoré sú možno niektorým z vás dobre známe. Workers & Resources: Soviet Republic je mestská budovateľská stratégia od 3Division a ako hovorí už samotný názov, budete v nej mať za úlohu vybudovať svoj vlastný socialistický raj. Budete ťažiť zdroje, vyrábať tovar, budovať, investovať a starať sa o občanov a to všetko v duchu plánovaného hospodárstva. Nechýba budovanie inšfraštruktúry a manažment dopravy. Nechýbajú autentické dopravné prostriedky, rovnako tu nájdete aj autentické budovy a krajinu v období od 60. do 90. rokov.

A prečo teda takáto téma?

"Pretože som videl, ako sa vyrábajú mody s vozidlami, vlakmi, budovami, ktoré sú typické pre obdobie 1950-1990 a krajiny východného bloku. Veľa ľudí ich má zažité v pamäti a zaslúžia si svoju hru (nielen ako mody). Druha vec je, že takáto téma je veľmi vďačná, čo sa týka gamedesignu. Už odjakživa som si chcel zahrať hru ako Transport Tycoon, kde by ale hráč staval aj továrne a mestá a to presne umožňuje táto téma plánovaného hospodárstva. Hráč sa zhostí úlohy socialistickej vlády a jeho úlohou je navrhnúť a postaviť všetko tak, aby to čo najlepšie fungovalo. Robí nielen spojenia medzi továrňami a mestami, ale ich aj priamo stavia. Klasické trhové hospodárstvo toto neumožňuje, pretože tam to rieši všetko prevažne súkromný sektor, nie vláda. Nakoniec, posledný dôvod je ten, že tento námet vidím ako celkom originálny a kto vie, či by bol možný v inom ako nezávislom vývoji, lebo je zameraný/zaujímavý prevažne pre hráčov bývalého východného bloku, ale tak verím, že si hra nájde svojich fanúšikov aj inde vo svete a západných krajinách, uvidíme."

Peter Adamčík už však na hre nepracuje sám (ako v prípade minuloročného simulátora Air Missions: Hind). Je síce jediný programátor, ale už má aj grafika a s modelmi vozidiel mu pomáha komunita TGR (Transport Games Russia), ktorá robila podobne zamerané mody pre Cities: Skylines a Transport Fever. Do hry by neskôr mali pribudnúť aj reálne budovy zo Slovenska, napríklad Pyramída (budova rozhlasu), výšková budova RTVS a aj známe košické budovy, napríklad obchodný dom Prior, colnica Milhosť, Letecká vojenská nemocnica a iné.

Zatiaľ v hre ale nájdete 30 druhov zdrojov a priemyslu, musíte sa starať o 9 rôznych aspektov zamestnancov, nechýba tucet rôznych dopravných prostriedkov a najmä rôzne ekonomické výzvy. Hra najskôr vyjde formou Early Access na Steame, kde by ju Peter a jeho tím chceli dostať ešte tento rok. V samotnom Early Access hra pobudne minimálne rok, čo bude záležať aj od záujmu a spätnej väzby hráčov. Viac z hry predstavuje trailer:





Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj  Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj  Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj
Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj  Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj  Slovenská budovateľská stratégia vás nechá vybudovať vlastný socialistický raj
Páči sa mi! (+11)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk