Už o týždeň sa začína herná konferencia Game Access s niekoľkými hviezdami

Navyše sme vyhodnotili výhercov súťaže o vstupy na túto konferenciu, ktorí budú mať možnosť stretnúť Johna Romera a ďalších známych vývojárov

pridal matus_ace 24.5.2018 o 19:32 pod hry
Už o týždeň sa začína herná konferencia Game Access s niekoľkými hviezdami

HRY > NOVINKY >

Už o týždeň sa otvoria brány brnenského výstaviska, ktoré privíta herných vývojárov z celého sveta v rámci tretieho ročníka hernej konferencie Game Access. Už nedávno sme vás o nej informovali a teraz organizátori pridali aj ďalšie detaily k programu.

Vrcholom programu budú John Romero (Doom, Wolfenstein 3D, Daikatana a Quake) a jeho manželka (Dungeons & Dragons, Jagged Alliance, Ghost Recon) Brenda Romero. Tých budú môcť návštevníci stretnúť, zúčastniť sa na ich prednáškach.A aj keď samotná konferencia prebehne 1. a 2. júna, obaja Romerovci povedú svoje workshopy už 31. mája. Deň predtým navyše prebehne masterclass na tému dizajnu freemium hier. Viac o programe sa dozviete na oficiálnej stránke.

Celkovo konferencia ponúkne 30 starostlivo vybraných rečníkov, medzi ktorými sú aj Nate Stephens (God of War), Marek Madej (The Witcher 3), Ben McCaw (Horizon Zero Dawn), Paul Barnett (World of Tanks), Emil Pagliarulo (Fallout 3, 4), Dan Vávra (Kingdom Come: Deliverance) a Tatu Petersen-Jessen (Angry Birds). V rámci výstavnej časti svoje projekty predvedie 60 tímov a nebude chýbať ani ocenenie najlepších hier v rámci Indie Showcase. Program ďalej dopĺňajú párty a Game Access ‘18 Expo s turnajmi a aj stolovými hrami, no po sieti sa bude hrať tiež Doom, kde nebude chýbať ani sám John Romero. Kompletný program nájdete na stránke konferencie.

Nedávno ste s nami mohli súťažiť o jeden premium a dva štandardné vstupy na Game Access ‘18. Výhercovia sa nájdu na stránke so súťažou, ale pozor, pre zobrazenie stránky musíte byť prihlásení.

My sme zatiaľ nechýbali ani na jednom ročníku a v minulosti sme vám priniesli napríklad rozhovory s Chrisom Avellonom (hore na fotke), Meagan Marie a ďalšími. Zaujímavé rozhovory vám určite prinesieme aj tento rok.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19464)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk