Spider-Man odhaľuje veľkú mapu, vývojári hovoria o potenciálnom deme a teasujú jednu tajomnú postavu

Mapu sveta vidíme prvýkrát na obrázkoch. Tajomná postava z konca dema na E3 zohrá v hre kľúčovú úlohu a autori sa vyjadrili aj k tomu, či nechcú demo uvoľniť na stiahnutie pre širokú verejnosť.

pridal Gam_er 19.6.2018 o 10:07 pod hry
Spider-Man odhaľuje veľkú mapu, vývojári hovoria o potenciálnom deme a teasujú jednu tajomnú postavu

HRY > NOVINKY >

Spider-Man sa na E3 ukázal okrem prezentovaného gameplayu aj v podobe hrateľného dema, čo viedlo k tomu, že niektorí fanúšikovia začali objavovať mapu sveta v hre. Demo síce mapu v istých úsekoch obmedzuje, no aj tak sa o jej veľkosti dá urobiť veľmi dobrá predstava. Spider-Man nebude mať prístup do Central Parku alebo ostrovov, ktoré sú zobrazené v okolí mapy mesta. Stále je tu však veľa miest, ktoré môžete preskúmať buď klasicky, alebo len nimi preletieť na pavučinách. 

Spider-Man odhaľuje veľkú mapu, vývojári hovoria o potenciálnom deme a teasujú jednu tajomnú postavu

Čo sa týka veľkosti, ide zatiaľ o najväčšiu hru, ktorú kedy Insomniac Games vytvorili. Ak by sa vám veľkosť mapy zdala malá, stačí pozrieť na jej celkové zobrazenie v porovnaní s umiestnením hlavného hrdinu na výškovej budove.

Spider-Man odhaľuje veľkú mapu, vývojári hovoria o potenciálnom deme a teasujú jednu tajomnú postavu

Vývojári tiež pridali na zoznam záporákov nové mená, pričom tešiť sa môžete na postavy ako Rhino, Electro, Vulture, Scorpion či Mister Negative, o ktorom vieme už dávnejšie. Okrem toho bolo potvrdené, že Shocker bude mať v hre boss súboj a je tu tiež veľa ďalších záporných mien, ktoré zatiaľ neboli oznámené. 

Insomniac Games tiež hovorili o aktuálnom stave hry. Potvrdili, že titul je v súčasnosti už na hranici dokončenia. Momentálne opravujú chyby a dolaďujú gameplay, aby sa ubezpečili, že hra stihne svoj septembrový dátum vydania bez závažných chýb či problémov. Reč prišla aj na to, či by hotové demo z E3 autori nechceli uvoľniť aj pre širokú verejnosť. Šéf štúdia odmietol na túto otázku odpovedať a povedal len toľko, že vývojový tím je momentálne zaneprázdnený leštením hry a plne odhodlaný zabezpečiť, aby hra fungovala tak ako má. Chcú totiž splniť svoj cieľ s dátumom vydania, ktorý je naplánovaný už za necelé 3 mesiace. Majú teda naozaj veľa práce.

V E3 ukážke sme mohli vidieť aj istú dôležitú a tajomnú postavu. Scéna sa odohráva v druhej polovici hry, kde Spider-Man dostáva na frak od Sinister Six. Má na mále, keď do toho vstúpi tajomná postava, ktorá v jeho osude zohrá kľúčovú úlohu. 

Podľa Insomniac Games tento zákrok zmení hru veľkým spôsobom, no toto tajomstvo chcú zachovať a nechať hráčov, aby ho odhalili sami. Ak ste videli zberateľskú edíciu hry, viete, že príde so soškou, ktorá je čiastočne skrytá. Tajomná postava, ktorá sa nachádza na zázname z E3, je jej súčasťou. Insomniac Games tak robia všetko preto, aby toto tajomstvo zachovali, pretože pôjde o veľký herný spoiler. Dokonca aj keď dostanete zberateľskú edíciu pri štarte hry, soška bude skrytá v krabičke s upozornením pre hráča, aby ju neotváral pred hraním hry. Aj toto je jeden zo spôsobov, ako zabrániť odhaleniu tajomstva skôr než by mohlo pokaziť zážitok z hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19979)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk