Assassin’s Creed Odyssey má byť najhlbšou a najzábavnejšou hrou v sérii, chýbať nebudú vzťahy

Režisér hry hovorí o tom, prečo by ste ďalšiemu dielu rozhodne mali dať šancu.

pridal Gam_er 20.6.2018 o 9:54 pod hry
Assassin’s Creed Odyssey má byť najhlbšou a najzábavnejšou hrou v sérii, chýbať nebudú vzťahy

HRY > NOVINKY >

Scott Phillips, režisér Assassin’s Creed Odyssey, v najnovšom rozhovore povedal, že pôjde o najhlbší a najzábavnejší diel série. Zároveň hre vyjadril svoju plnú dôveru a je presvedčený, že sa hráčom bude páčiť. 

V jadre, od jedného kúska k druhému myslím, že máme najhlbšiu a najzábavnejšiu verziu toho, čo značka Assassin’s Creed môže predstavovať po stránke hrateľnosti. Rovnako si to myslím aj o vyššej meta úrovni, teda tej, ktorá vám dovoľuje manipulovať s rozhodnutiami, možnosťami, vzťahmi a RPG prvkami. Som veľmi vzrušený z toho a zároveň plný očakávaní, kedy konečne nastane ten moment, že hráči na hru položia svoje ruky. Myslím, že Odyssey prinesie do série Assassin’s Creed úplne nový level interaktivity, volieb, dynamiky a vášho herného ihriska.

Nie je to len miesto, kde uvidíte cinematic zábery so Sokratesom. Môžete sa ho pýtať otázky a preniknúť do jeho filozofie. Môžete zistiť, prečo uvažuje tak, ako uvažuje. Svet okolo môžete premeniť na svoj vlastný a naozaj hlboko sa doň ponoriť. Nemyslím, že by ktorýkoľvek diel série v minulosti priniesol takú hĺbku,” hovorí Phillips.

Hru má na starosti Ubisoft Quebec, ktoré stojí za dielmi Brotherhood, Revelations, III, Black Flag, Rogue, Unity a Syndicate. Jej cieľom je preniesť značku do žánru akčných RPG, ktorých základy zasadilo minulý rok Origins. Odyssey chce zájsť oveľa ďalej, vďaka rozvetvujúcim sa questom, ktoré v konečnom dôsledku vedú k rozdielnym koncovkám. Prinesie tiež dialógový systém a bounty systém, ktorý bude sledovať hráča a pošle na neho spravodlivosť v prípade, že spácha trestné činy ako krádež alebo zabíjanie. 

Novinkou v hre budú aj vzťahy a so svojim hrdinom si budete môžete začať s rôznymi postavami vo svete, pričom vaša orientácia bude na vás. Bude to podobné ako doteraz v Mass Effecte. Pričom, ak nebudete chcieť vzťahy riešiť, nebudete musieť.

Assassin’s Creed Odyssey vyjde 5. októbra na PC, PS4 a Xbox One. Hráči si budú môcť vybrať, či ju chcú prežiť ako Alexios alebo ako Kassandra. Pôjde o hrdinov, ktorí sú potomkami Leonidasa I. Yves Guillemot dodáva, že ďalší diel po Odyssey nemusí nevyhnutne prísť budúci rok, pretože to všetko bude závisieť od aktuálneho stavu projektu. Už predtým sa totiž Ubisoft zaviazal, že sa s vývojom nechcú ponáhľať a vydanie radšej posunú. 

K dispozícii je už aj Steam stránka hry, ktorá menší popis, potvrdzuje už tradičné české titulky a Denuvo DRM ochranu. 





Páči sa mi! (+10)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk