Post E3: V Overcooked 2 si pochutíte na sushi a chytľavej kooperácii

Vyskúšali sme si pokračovanie kooperatívneho hitu, ktoré preverí vaše vzťahy a priateľstvá

pridal matus_ace 23.6.2018 o 13:59 pod hry
Post E3: V Overcooked 2 si pochutíte na sushi a chytľavej kooperácii

HRY > NOVINKY >

Team 7 mašli v titule Overcooked nečakaný poklad, ktorý hráčov po celom svete okamžite chytil a pustil až vtedy, keď vzduchom lietali tvrdé urážky, lebo niekto neustrážil sporák a v kuchyni vypukol požiar, kvôli ktorému vám unikla toľko vytúžená hviezda. Ak ste si mysleli, že to pri tejto hre skončí, boli ste na omyle. Jednotku ešte stále hrávame a už sa na nás rúti Overcooked 2, ktorý sme si mohli vyskúšať v hrateľnom deme.

K dispozícii bolo hneď niekoľko levelov, ktoré predviedli to, čo od hry môžeme čakať - nové recepty a postavy, no dobre známu hrateľnosť. Autori sa zjavne držali hesla, že ak to nie je rozbité, netreba to opravovať. A funguje to. Hra je stále veľmi zábavná, no dostala nálož nových receptov, z ktorých mnohé boli prekvapivo založené na sushi. Okrem nich však pribudli aj nové hrateľné postavičky, kde opäť vyniká uletený dizajn.

Levely boli už v pôvodnej hre dynamické, no teraz autori na dynamike ešte pridali, takže sa dostanete do ešte viac extrémnych situácií. Jeden z nich napríklad začínal v balóne, kde bolo treba stále bojovať aj s ohňom. Nech ste však s ním bojovali akokoľvek, aj tak to pre vás a vašich spoluhráčov skončilo pádom. Budete sa tak musieť ešte viac obracať a mať sa neustále na pozore. K tomu všetkému patrí aj pokrikovanie na spoluhráčov a taktiež občasné urážky. Lebo však na chybe nikdy nie ste vy, ale tí ostatní!

Jedným z nových prvkov hrateľnosti je hádzanie surovín, ktoré do hry prispieva zaujímavým spôsobom. Ono to vlastne nie je priamo funkčný prvok, ktorý by niečo zjednodušoval, aj keď teraz môžete spoluhráčom hádzať aktuálne žiadané potraviny aj na celkom slušné vzdialenosti. Hlavne to má ale pridať na zábave vo chvíľach, keď na časomiere zostávajú posledné sekundy a vy v snahe zachrániť ešte aspoň jednu objednávku hodíte šalát preč. Takých bude veľa a budete sa pri nich kráľovsky baviť.

Overcooked 2 vychádza 7. augusta, ponúkne nový príbeh o ďalšej záchrane Cibuľového kráľovstva, lokálnu kooperáciu pre 4 hráčov, arkádový a tiež Verzus režim, no pridá online multiplayer, ktorý v prvej časti chýbal. A čo je pre Switch hráčov určite potešujúce, kým prvá hra mala pri vydaní na konzole technické problémy, demo dvojky bežalo ako po masle aj pri naozaj hektických scénach so štvoricou hráčov.





Post E3: V Overcooked 2 si pochutíte na sushi a chytľavej kooperácii  Post E3: V Overcooked 2 si pochutíte na sushi a chytľavej kooperácii
Post E3: V Overcooked 2 si pochutíte na sushi a chytľavej kooperácii  Post E3: V Overcooked 2 si pochutíte na sushi a chytľavej kooperácii
Páči sa mi! (+2)






PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: Team 17 / Ghost Town Games, Team 17
Štýl: Arkáda
Dátum vydania: 7. august 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17938)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk