Post E3: Dragon Ball FighterZ pre Switch je veľkým prevapením

Hru sme si vyskúšali, nechýba jej vôbec nič a beží v hladkých 60fps

pridal matus_ace 23.6.2018 o 22:13 pod hry
Post E3: Dragon Ball FighterZ pre Switch je veľkým prevapením

HRY > NOVINKY >

Bojovka Dragon Ball FighterZ vyšla začiatkom tohto roka a konkurencia sa musí poriadne obracať, aby tento kúsok z dielne Arc System Works (autori BlazBlue a Guilty Gear) aspoň dorovnali. Hra je naozaj veľmi kvalitná a aj keď pôvodne na Switch nevyšla, vo vzduchu táto verzia visela už dlhšie. Najmä preto, že ju samotný vydavateľ dlhšie teasoval. Na E3 sme sa dočkali oficiálneho potvrdenia a my sme mali možnosť si hru vyskúšať v deme, aj keď zatiaľ nemá presný dátum vydania (ale vyjde ešte v tomto roku).

Switch nepatrí medzi najvýkonnejšie herné stroje a napríklad Dragon Ball Xenoverse 2 tam síce bežal slušne, ale mimo bojov boli momenty (najmä v mestách), kedy snímkovanie padalo dole. Stabilné snímkovanie a slušný výkon hry je v prípade takto dynamických bojoviek kľúčový a bolo otázne, ako to dopadne v prípade Switchu a tejto hry - je plná efektov a súboje prebiehajú formátom 3v3 a tagovaním postáv.

O to väčšia bolo prekvapenie z dema, ktoré sa hralo jednoducho výborne a hre naozaj nič nechýbalo. Je tu všetko, na čo ste zvyknutí z "veľkých" verzií, či je to obsah, alebo prezentácia. Je to až prekvapivé a naozaj hra funguje výborne a v hladkých 60fps, aj keď rozlíšenie si netrúfame odhadovať a budeme musieť počkať na merania. Autori navyše sľubujú exkluzívne možnosti pre Nintendo Switch, o ktorých ale zatiaľ veľa nevieme. Isté je len to, že hru môžete hrať na cestách a ponúkne aj zjednodušenú ovládaciu schému pre jeden Joy-Con.

Je príjemné vidieť, že nie každý na Switch hneď orezáva svoje hry a keď sa chce, dá sa naň priniesť úplne rovnaký zážitok ako na iných platformách. Rovnako ako na nich, aj tu hra vynikne na veľkej obrazovke, kde sme si ju skúšali. Zaujímavé bude, ako bude vyzerať na malom displeji v handheldovom režime, keďže sa toho deje na obrazovke tak veľa. Na to a aj na ďalšie detaily o tejto verzii si však ešte budeme musieť počkať. Ak ale po hru chcete siahnuť práve na Switchi, môže vás hriať aspoň fakt, že tam beží naozaj dobre.





Post E3: Dragon Ball FighterZ pre Switch je veľkým prevapením  Post E3: Dragon Ball FighterZ pre Switch je veľkým prevapením
Post E3: Dragon Ball FighterZ pre Switch je veľkým prevapením  Post E3: Dragon Ball FighterZ pre Switch je veľkým prevapením
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk