Post E3: Stačí ešte Monster Hunter Generations Ultimate stávka na klasiku?

Zahrali sme si demo zo západnej a vylepšenej verzie Monster Hunter Generations z 3DS

pridal matus_ace 24.6.2018 o 16:02 pod hry
Post E3: Stačí ešte Monster Hunter Generations Ultimate stávka na klasiku?

HRY > NOVINKY >

Nevydať Monster Hunter XX pre Nintendo Switch na západe bol zo strany Capcomu dosť nepochopiteľný krok. Hra bola úspešná už na 3DS a svoju pozíciu mohla potvrdiť aj na Switchi, ktorý mal silný nástup. Nakoniec vyšla len v Japonsku a aj keď sa jej tam darilo, Capcom si neskôr chybu pravdepodobne uvedomil. Hra totiž dorazí aj k nám a to 28. augusta pod názvom Monster Hunter Generations Ultimate. My sme mali možnosť si vyskúšať kooperatívne demo.

Bohužiaľ je badať, že toto nie je Switch titul, ale hra z 3DS a vidieť to v niekoľkých oblastiach. Jednou z nich je grafika. Je síce ostrejšia, textúry sú vo vyššom rozlíšení a podobne, no stále je to len 3DS hra a kým na malom displeji je to ešte v pohode, na veľkej obrazovke TV, kde hru prezentovali taktiež, to ž taká sláva nie je. O to viac v porovnaní s Monster Hunter: World, ktorý predviedol budúcnosť série a jej ďalšie smerovanie. Z tohto smeru zamrzia aj veľmi časté loadingy, ktoré by ste na Switchi určite nechceli. Lovíte s priateľmi monštrum, ta sa pred vami rozbehne cez niekoľko lokalít a pred každou je loading.

Samozrejme, nie je to vôbec zlá hra, práve naopak - stále je to kvalitná hra s hromadou obsahu, pričom nechýbajú ani novinky a kooperatívny lov a boj nás bavil. Inými slovami, teraz je to ešte lepšia hra ako pôvodne. Klasicky sa dočkáte online a lokálnej kooperácie až pre 4 hráčov, môžete hrať doma aj na cestách a hlavne je tu doteraz najväčšia ponuka monštier v sérii vôbec. Pribudli nové variácie a tajomný Elder Dragon Valstrax. No dúfame, že časom Capcom prinesie aj samostatný nový Monster Hunter titul vytvorený priamo pre Switch.





Post E3: Stačí ešte Monster Hunter Generations Ultimate stávka na klasiku?  Post E3: Stačí ešte Monster Hunter Generations Ultimate stávka na klasiku?
Post E3: Stačí ešte Monster Hunter Generations Ultimate stávka na klasiku?  Post E3: Stačí ešte Monster Hunter Generations Ultimate stávka na klasiku?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19651)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk