Týženník - Darksiders III prichádza

Uplynulý týždeň bol typicky letný, veľa ohlásení sme nevideli, ale aspoň bol ohlásený dátum vydania Darksiders III.

pridal saver 16.7.2018 o 0:06 pod hry
Týženník - Darksiders III prichádza

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň bol typicky letný, veľa ohlásení sme nevideli, ale aspoň bol ohlásený dátum vydania Darksiders III. Ten vyjde 27. novembra, teda v období, kedy už sú najväčšie hry vonku a hráči hľadajú niečo ďalšie pri čom si oddýchnu. 

Zo zaujímavých správ sa nám donieslo že Dead Space 4 mohla byť survivalovka vo vesmíre,alebo aj to, že Mafia 3 mala tak kontroverzný začiatok, že ho museli úplne vymazať. Potešila však správa o odkúpení značky Commandos firmou Kalypso Media, ktorá konečne oživí túto klasiku. Popritom boli leaknuté aj zábery zo zrušenej mobilnej verzie hry. Uvideli aj leto v Británii v novej ukážke z Forza Horizon 4

Popritom vyšla piata sezóna Fortnite, ktorá tentoraz mierne upravila časti mapy, konečne pridala funkčné vozidlo a pribudli aj trhliny, ktoré vás premiestnia na oblohu.  Ukázala sa aj beta battle royale hry Fear The Wolves, ktorá sa snaží zlákať fanúšikov Stalkera do PUBG štýlu. Pridáva však zaujímavo sa šíriacu radiáciu ako aj extrakciu s helikoptérou. A aby sme nezabudli, alebo radšej hneď zabudli v battle royale štýle vyšla aj hra Culling 2, ktorá na PC mala dva dni po vydaní presne 0 hráčov online.

Z hardvéru predstavil Microsoft Surface Go tablet, teraz lacnejší prírastok do svojej tabletovej série. Tentoraz nepôjde primárne po biznis sfére, ale bude určený pre školy a bežných ľudí. Popritom sme sa aj my pozreli na aktuálny výber tabletov. Ponuka sa postupne zmenšuje a tablety nahradzujú 2-In-1 zariadenia, respektíve sa ľudia vracajú k notebooku.

 

Na jeden notebook sme sa aj pozreli a to Asus Zephyrus GX501, tenký herný notebook, ktorý je dizajnovo a aj výkonovo parádny, ale cenou nepoteší. Pozreli sme sa aj na Ryzen procesory druhej generácie, ktoré sú už peknou konkurenciou pre Intel. Oba články už majú aj naše benchmarky.

Z hier sme si zrecenzovali na erotický triler Lust for Darkness, pridali sme nádielku Switch titulov a to Donkey Kong Country Tropical Freeze, ako aj Splatton 2 Octo Expansion, a Captain Toad Treasure Tracker. Pozreli sme sa na peknú adventúrku Unforseen Incidents alebo menší titul Mars or Die. Doplnili sme to aj dvomi interview, prvý s autorom Old Mans Journey a druhý s 11bit studios o ich Frostpunku to máme zachytené aj na videu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk