Blizzard úplne prekope Torbjörna, dajte zbohom klasickej veži a Molten Core

V Blizzarde pripravujú tak veľkú zmenu pre Torbjörna, že ho po nej možno ani nespoznáme

pridal matus_ace 21.7.2018 o 14:08 pod hry
Blizzard úplne prekope Torbjörna, dajte zbohom klasickej veži a Molten Core

HRY > NOVINKY >

Zdá sa, že Blizzard je v nálade na veľké zmeny v rámci ich úspešnej multiplayerovky Overwatch. Len včera sme písali, že plánujú prepracovať takmer všetky Support postavy v hre, a už je na rade ďalšia obrovská zmena v hre. Už nejakú dobu vieme o tom, že pripravujú zmeny aj v prípade Torbjörna, čo je často využívaná obranná postava. Teraz Geoff Goodman poskytol exkluzívne informácie pre VG247, kde tieto zmeny detailne opísal, aj keď ešte nie sú definitívne. A vyzerá to tak, že po update Torbjörna túto postavu už ani nespoznáme.

Hovorí, že nechceli priniesť veľké zmeny, ale nakoniec to bude asi presne naopak. Problém totiž vidia v tom, že je Torbjörn príliš defenzívna postava a pri útokoch sa často využíva ako troll pick. Tomu chcú zabrániť a zároveň sa chcú postarať o to, aby bol viac využiteľný v útoku a to aj mimo máp s Payloadom. Stále by mal byť viac defenzívnou postavou, no zároveň použiteľnou aj pri útočení.

Problém je tiež v tom, že jeho sila sa len postupne nabaľuje. V úvode môže byť slabší, musí postaviť vežu, následne ju upgradovať a potom zbierať scrap, aby bol naplno využiteľný. Podľa Goodmana teda Torbjörn pre nepriateľov dlho nie je veľkou hrozbou, kým nemá pripravenú ultimátku. Tá je potom následne zas príliš silná. To sú všetko veci, ktoré chcú vyriešiť.

Zatiaľ stále experimentujú s mnohými vecami, no isté je, že úplne prepracujú to, ako funguje Torbjörnova veža. V ich aktuálnom builde už veža funguje tak, že ju Torbjörn hodí a ona sa automaticky postaví už na upgradovanej úrovni. Nemôže ju hodiť ďaleko a chvíľku to aj trvá, no už ju nemusí upgradovať ručne kladivom. Takto je Torbjörn užitočnejší v útoku, keď doň rovno môže nabehnúť a hodiť svoju vežu. Z tohto chcú vychádzať a teda vežu prípadne trošku zoslabia, ak bude príliš silná.

Taktiež sa zmení jeho ultimátna schopnosť nazvaná Molten Core. Pričom si v Blizzarde ešte nie sú istí, čo s ňou. Je však veľmi pravdepodobné, že Torbjörn dostane úplne novú ultimátku. Robia experimenty s tým, že z Molten Core spravia bežnú schopnosť, ktorá bude výrazne slabšia, no nie je to zatiaľ isté, keďže môžu úplne odstúpiť od schopnosti.

Zatiaľ nie je isté, kedy by sa tento update mal objaviť v hre, no určite to ešte nejakú dobu potrvá, keďže ako vidíte, mnoho vecí a zmien ešte nemajú dotiahnutých. O veľké zmeny ale v blízkej dobe rozhodne nebudeme ukrátení, napríklad Sombra už čoskoro dostane nekonečnú neviditeľnosť.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 24. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk