Epic Games: Mikrotransakcie od šťastných zákazníkov sú to najlepšie, čo môžeme získať

Tim Sweeney chváli úspech mikrotransakcií, s ktorými už prekonali 1 miliardu. Okrem toho sa vyjadril aj k téme Metaverse, ktoré má byť stále minimálne 10 rokov ďaleko.

pridal Gam_er 8.8.2018 o 13:48 pod hry
Epic Games: Mikrotransakcie od šťastných zákazníkov sú to najlepšie, čo môžeme získať

HRY > NOVINKY >

Šéf Epic Games, Tim Sweeney, hovorí, že ich firma silne reinvestuje prostriedky získané z Fortnite a tiež dodáva, že mikrotransakcie od spokojných zákazníkov sú to najlepšie, čo môže spoločnosť získať. Na tých hra zarába veľmi dobre, nedávno s mikrotransakciami prekonali hranicu 1 miliardu dolárov:

Pokiaľ ide o úspech Fortnite, je to najlepší typ financovania, ktorý môže spoločnosť získať: mikrotransakcie od spokojných zákazníkov. Silne reinvestujeme zisky, ktoré z hry získavame. Vytvárame tím, pridávame funkcie a začníname mnoho dlhodobých iniciatív, ktoré prinesú ovocie v nadchádzajúcich rokoch. Investujeme do Fortnite e-športov. Máme súťaže, podujatia a príležitosti na získanie skutočných peňazí. V najbližších mesiacoch sme zaznamenali sto miliónov dolárov. To je pre Epic naozaj veľký prínos. Máme neobmedzenú schopnosť investovať do našej technológie, našich hier a do celého ekosystému.”

Tim Sweeney hovoril tiež o niečom, čo sa nazýva Metaverse. Ide o akýsi kolektívny zdieľaný VR priestor, ktorý spája veľké VR svety, rozšírenú realitu a internet. Táto téma sa v posledných dňoch skloňovala viackrát, no podľa Sweeneyho máme stále desťaročie ďaleko od toho, aby sme niečo také mohli vytvoriť:

„Nuž, je to téma, o ktorej premýšľame každý deň. 3D spoločenské prostredie, kde sa môžu používatelia stretávať a robiť zaujímavé veci. Myslím, že v poslednej dobe vidíme hry, ktoré napredujú a prinášajú stále viac a viac rôznych elementov. K dosiahnutiu Metaverse však aj napriek tomu existuje stále dlhá cesta. Môže to trvať 10 rokov aj viac. Každý vývojár však prispieva k určitému pokroku. Musíme sa len učiť, pokiaľ ide o to, či niečo funguje alebo nie.

Predstavte si, že ste v roku 1980 a snažíte sa vytvoriť sociálnu sieť. Poskladali by ste niektoré časti, no pravdepodobne by ste sa nedostali k dokončeniu, pretože by vám zvyšné časti chýbali. Pravdepodobne by ste skončili s niečím, čo vyzerá ako IRC alebo email. Vývoj skrátka trvá určitý čas, kým príde pokrok, ktorý prinesie kúzlo, z ktorého to napokon bude celé fungovať.

Mnohí sa učia zo spôsobov, akými ľudia hrajú hry. Sme 100 krokov od Metaverse, no Fortnite už k nemu urobilo 2 alebo 3 kroky. Socializujeme hráčov spoločne zo všetkých platforiem a hlavne ich spájame priamo na podujatiach. Existuje však veľa komponentov, ktoré tu chýbajú. Nie je to pretrvávajúci vesmír a jediný svet, do ktorého sa každý môže zapojiť. Je to problém, ktorý budeme musieť v nasledujúcom desaťročí skúšať riešiť.”





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch
Free2play

Vývoj: Epic Games / Epic Games
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19774)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk