Čo nás čaká na Gamescome? Pri všetkom môžete byť aj vy!

Priblížime vám náš program na Gamescome tiež možnosti, kde sa dozviete všetky najdôležitejšie novinky čo najskôr

pridal matus_ace 19.8.2018 o 20:01 pod hry
Čo nás čaká na Gamescome? Pri všetkom môžete byť aj vy!

HRY > NOVINKY >

Gamescom už nebezpečne klope na dvere a my na ňom nebudeme chýbať. Najväčšia herná výstava na svete tento rok opäť privíta všetkých svetových veľkých distribútorov, ale aj hráčov, no pre návštevníkov si organizátori pripravili niekoľko zmien. A nie je to len tak. Tento rok totiž prebehne výročný, desiaty ročník v Kolíne nad Rýnom. Pri tejto príležitosti sa Gamescom dočká niekoľkých veľkých oznámení, ktoré prídu na rad v priebehu otváracieho ceremoniálu. Ten budete môcť sledovať naživo v utorok od 11:00 a detaily sme si spísali tu. Stream vám, samozrejme, prinesieme aj my na Sectore.

Hlavný stage však bude centrom diania aj po iné dni a svoje novinky tam predstaví napríklad aj Blizzard, ktorého program sme vám už taktiež priniesli. Verejnosti sa brány výstaviska otvoria už v stredu, novinárom dokonca v utorok, no pre nás to začína už zajtra, kedy má svoj Gamescom event Nvidia a predstaví tam najmä svoje nové grafiky, no nebude núdza ani o hry, takže si budete môcť pozrieť, ako na novom hardvéri bežia očakávané hity. Začína o 18:00 a stream nájdete taktiež u nás. Ďalej Gamescom ponúkne viac ako 1000 vystavovateľov z celého sveta, svoje vlastné ocenenia vystavovaných hier a predstaví tiež detaily ohľadne Central and Eastern European Game Awards - cien na podporu vývoja aj v našej časti Európy. Nebude chýbať esport, hardvér, doplnky a mnoho ďalšieho. To všetko až do soboty v 11 halách a na výstavnej ploche väčšej než v minulosti.

Čo nás čaká na Gamescome? Pri všetkom môžete byť aj vy!

V znamení zmien je to aj pre nás. Opäť cestujeme vo dvojici, no tento rok si cestu trošku spestríme a aj na Gamescome zostaneme až do piatku (novinárske dni končia štvrtkom), aby sme vám priniesli ešte o pár informácií viac. Čo je ale dôležitejšie, chceme vám z Gamescomu priniesť čo najviac. Nielen čo najviac článkov, ale aj pocitov, informácií, rozhovorov, fotiek, videí a snáď aj úlovkov, ktoré by sme vám mohli rozdať napríklad na Comics Salóne.

Tento rok máme pred sebou viac ako 100 rôznych hier od prakticky všetkých veľkých vydavateľov, no nechýbajú ani tí menší a nejaká indie produkcia. Zastúpené máme prakticky všetky žánre, všetky platformy a dokonca je asi 10 týchto titulov ešte neoznámených. Každý deň z Gamescomu prinesieme čerstvé informácie a nové články. Každý deň naše kroky môžete sledovať na našom Instagrame, na našom eventovom Twitter profile a aj prostredníctvom live blogu, ktorý bude niekde na titulke. Každý deň pridáme aj fotky z výstaviska a aj video s tým, ako náš deň prebiehal, čo sme videli a čo nás čaká. Prostredníctvom týchto kanálov chceme tiež rozhadzovať digitálne odmeny, ktoré pre vás na Gamescome ulovíme. Nebudú chýbať zákulisné informácie, fotky zo sprievodných párty a ďalšie.

Čo nás čaká na Gamescome? Pri všetkom môžete byť aj vy!

A čo konkrétne na nás (a tým pádom aj na vás) čaká? Titulný obrázok už môže čo-to prezradiť. Aj tento rok nás privíta CD Projekt, kde sa bližšie pozrieme na Cyberpunk 2077 a porozprávame s jeho autormi. Ak sa chcete niečo spýtať, či niečo odkázať autorom, pokojne nám to napíšte do komentárov. Čaká nás tiež Metro Exodus, Dying Light 2, Forza Horizon 4, Control, Assassin's Creed Odyssey, Hitman 2, Rage 2, Call of Cthulhu, Jagged Alliance Rage, Darksiders 3, Battlefield V, Sekiro, Total War: Three Kingdoms, interview o novej battle royale od Housemarque, alebo návšteva Bohemia Interactive, kde nám prezradia novinky o svojich hrách. Dočkáme sa konečne dátumu vydania DayZ? Navyše vám už v utorok o 10:00 prinesieme aj živý stream z hrania nového obsahu pre jednu veľmi populárnu multiplayerovú akciu. Ak sa nič nepredvídateľné nestane, stream nájdete na našom YouTube kanáli.

Zostaňte nám v najbližších dňoch verní a dozviete sa všetky horúce informácie o tých najočakávanejších hrách a tiež množstvo ďalšieho. Zavedieme vás aspoň sprostredkovane tam, kam sa bežne návštevník nedostane. A keďže aspoň zhruba viete, čo nás v najbližších dňoch čaká, pokojne nám píšte vaše otázky na autorov jednotlivých hier a my spravíme všetko pre to, aby sme získali odpovede. Pokojne aj ku hrám, ktoré nie sú vyššie vypísané. Je totiž šanca, že sa s ich autormi stretneme a vyskúšame si ich.





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19532)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk