Týždenník - Gamescom začína

Ešte predtým ako sa zajtra začne Gamescom, zhrňme si, čo z ohlásení nám firmy naznačili počas uplynulého týždňa.

pridal saver 19.8.2018 o 21:59 pod hry
Týždenník - Gamescom začína

HRY > NOVINKY >

Ešte predtým ako sa zajtra začne Gamescom, zhrňme si, čo z ohlásení nám firmy naznačili počas uplynulého týždňa. Špeciálne čakáme na ohlásenia Nvidie, ktorá už v pondelok predstaví svoje nové grafiky v livestreame (18:00), rovnako zajtra večer bude predstavené Life is Strange 2 (22:30), v utorok bude Microsoft  (o 16:30) a aj oficiálne livestreamované otvorenie Gamescomu (o 11:00) s ohláseniami hier od Ubisoftu, Namca a ďalších firiem. Plus ostatné firmy ponúknu hlavne trailery a menšie ohlásenia. My tam budeme a pokúsime sa priniesť čo najviac informácií. Viac sme zhrnuli v článku. Priebežne zajtra nahodíme aj live blog.

 

Ohľadom Nvidie toho bolo leaknutého už dosť a vieme, že Nvidia zajtra predstaví RTX2080 a RTX2080ti a máme tam už aj detaily a približné ceny. Keď sme pri cenách, pozreli sme sa aj na aktuálne ceny Nvdia grafík a uvidíme, ako sa to posunie v priebehu niekoľkých týždňov. Ak sa pohybujete v profesionálnej sfére, tam už Nvidia RTX grafiky predstavila tento týždeň a za najlepšiu zaplatíte 10 tisíc dolárov.

Zrejme Nvidia na svoju prezentáciu zoberie ako Metro, tak aj Battlefield V, kde obe hry by mali mať raytracingové efekty. K blížiacej sa prezentácii DICE ponúklo nový trailer z hry aj s obrázkami.

Veľkou hrou bude na Gamescome aj Assassins Creed Odyssey, ktorý sa nám cez týždeň tiež ukázal a predstavil Atény a námorné boje, pridal k tomu aj ďalšie informácie

Nechýbali ani novinky zo Shadow of the Tomb Raider, ktorý predstavil svoju New Game plus funkciu s novými možnosťami, ako aj Xbox One X verziu, ktorá dostane vylepšenia po každej stránke.

Z iných ohlásení Deep Silver ohlásil generovanú RPG v otvorenom svete Outward, pre Switch bolo ohlásené Diablo III a rovnako aj pokračovanie Jagged Alliance. Ohlásenia pred Gamescomom doplnilo aj CI games, ktoré predstavilo nového Sniper Ghost Warriora, teraz orezaného o otvorený svet.

Z hardvéru Lenovo prekvapilo ohlásením nového Moto P30, ktorý je kópiou iPhone X ako aj Huawei P20. Microsoft predstavil dva nové gamepady. EISA vybrala najlepšiu elektroniku roka, takže ak niečo plánujete kúpiť, môžete sa inšpirovať. My sme pre zmenu vybrali zaujímavé TV, ktoré teraz môžete kúpiť ku konzole.

 

Z recenzií sme to doplnili Red Faction Guerrilla remastrom, pozreli sme sa na Phantom Doctrine, ako aj na kooperačný Overcooked 2. Nechýbal ani malý titul Machiavillain. Popritom sme otestovali lacný hardvér od Speedlinku. Uzavreli sme to aj Sector Magazínom, v ktorom nájdete aj exkluzívne interview o RPG titule Alaloth, ktorý bude viac priblížený na Gamescome.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18651)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk