Režisér Call of Duty: Black Ops 4 Zombies vysvetľuje, prečo je ten pravý čas na reštart

Aether príbeh končí a je čas na úplne novú kapitolu, ktorá nebude mať žiadnu nadväznosť. Prečo sa autori rozhodli pre tento krok a čo nový Zombies režim ponúkne objasnil režisér tejto časti.

pridal Gam_er 20.9.2018 o 13:44 pod hry
Režisér Call of Duty: Black Ops 4 Zombies vysvetľuje, prečo je ten pravý čas na reštart

HRY > NOVINKY >

Call of Duty: Black Ops 4 je pre sériu odchýlkou vo viacerých spôsoboch. Kašle na tradičnú kampaň pre jedného hráča, ktorú tento rok neuvidíme, pridá battle royale režim Blackout a totálne reštartuje príbehovú linku Zombies režimu. Samozrejme absolútne divný vesmír, tradície, prepojenia, zložitý príbeh a postavy sú pre Zombies režim niečo charakteristické, čo hráči zrejme milujú. Prečo sa teda rozhodli autori pre reštart? Režisér tejto časti hry Jason Blundell nám to objasnil v najnovšom rozhovore:

„Príbeh Aether, o ktorom sme hovorili v minulosti je neuveriteľne komplikovaný a neuveriteľne poprepájaný. Naša fanúšikovská základňa ho milovala, no je tu aj časť komunity, ktorá do hry prišla trocha neskôr. Bolo by to pre nich veľmi nefér, keby sme ich nútili skočiť do tohto 10-ročného príbehu, v ktorom by si museli nájsť základ a pochopiť o čo všetko tam ide. Preto sme cítili, že práve teraz je ten najlepší čas pre začiatok nového príbehu.

S našim starým príbehom sme vytvorili množstvo nápadov, ktoré sme ešte nepoužili. Stále ich máme a chceli by sme ich posunúť ďalej, pričom niektoré z nich určite použijeme v novom príbehu. Aether sa tiež dostal do určitého bodu, v ktorom bol kritizovaný. Tak sme si povedali okej, teraz je vhodný čas na novú etapu, ktorú začneme so všetkými skvelými nápadmi.”

Blundell tiež potvrdil, že starý a nový Zombies vesmír od Treyarchu nie je v žiadnom prípade prepojený a naznačil, že ich nový príbeh by mohol pokračovať v nasledujúcich rokoch:

„Náš nový príbeh sa volá Chaos a dovoľuje ľuďom prísť do hry takpovediac z prízemia. Keď sa však pozriete na Aether príbeh, stalo sa z neho niečo, čo v priebehu rokov bolo čoraz viac prepojené a pre nových hráčov komplikované. Preto vstúpte do hry teraz!”

Čo sa týka Zombies obsahu, môžete očakávať stále nový obsah, ktorý nie je viazaný na tradičné COD DLC balíčky, pretože Treyarch teraz vytvoril osobitný tím, ktorý sa bude starať o plnohodnotný obsah pre Zombies režim. Pre tých, ktorým unikol nový Zombies režim, požičiava si niečo zo série Assassin’s Creed. Nové postavy Bruno, Diego, Shaw a Charlotte totiž cestujú do rôznych časových období, kde zabíjajú nemŕtvych a pokúšajú sa zničiť zlovestný kult. Zombies začnú s troma mapami IX, Voyage of Despair a Blood of the Dead. 

V IX sa pozrieme do starovekého Ríma, kde na nás čakajú gladiátori a zombies. Konkrétne pôjde o Koloseum, kde bude potrebné objaviť zlovestné tajomstvo. Voyage of Despair nás zas vezme do roku 1912, kde sa pozrieme na to, či prišiel skôr ľadovec alebo zombies. Naši hrdinovia sú totiž na palube prvej plavby RMS Titanic, na ceste ukradnúť vzácny artefakt. Ich poslanie však nebude jednoduché, pretože na palube je aj zlovestný tajomný protivník. Blood of the Dead vráti späť postavy Takeo, Richtofen, Dempsey a Nikolai, ktoré poznáte z Aether príbehu. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18410)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk