Aké detaily uvidíme v Red Dead Redemption 2?

Rockstar pripravil prezentácie, z ktorých tu máme niekoľko postrehov o detailoch v Red Dead Redemption 2.

pridal saver 21.9.2018 o 17:05 pod hry
Aké detaily uvidíme v Red Dead Redemption 2?

HRY > NOVINKY >

Zo zaujímavých vecí okolo Red Dead Redemption 2 sme už spomenuli, že pohľad z prvej osoby bude v hre od začiatku, že Red Dead Online príde až neskôr, ale zo samotných herných detailov si môžeme spomenúť:

- Vylepšený bude Dead-Eye systém, kde zameriavanie má teraz 5 levelov. Pričom ak dosiahnete level 3 už môžete zameriavať jednotlivé orgány v tele. Rovnako môžete odstreľovať končatiny alebo hlavu so silnejšími zbraňami. Môžete protivníkom vystreliť aj zbraň z rúk, alebo môžete do nich strieľať a pokaziť im ich. Bude to technika, ktorú môžete využívať ak nebudete chcieť byť chladnokrvným vrahom. 

- V hre bude aj killcam, ktorá bude ukazovať likvidáciu protivníkov počas prestreliek podobne ako v Max Payne 3.  Podľa toho aký ste typ kovboja budú buď krvavejšie, alebo hrdinskejšie.

- Nebude chýbať customizácia HUDu, kde môžete vypnúť minimapu a zobrazenie zdravia, staminy a Dead Eye systému. Prakticky to môžete vyčistiť ako napríklad v Assassinovi.

- Svet v hre sa bude meniť. Presnejšie sa bude postupne neustále vyvíjať. Pribúdať budú nové budovy, nové obchody, niektoré budú naopak miznúť. Rovnako sa budú striedať banditi vo vašom kempe.

- Oblečenie postáv sa bude meniť podľa počasia a teploty, rovnako aj Arthur sa bude musieť náležite obliekať, keďže to bude mať dopad na jeho výkon. Napríklad ak si oblečiete bundu počas teplého dňa, výdrž postavy v behu sa zníži. Z detailov si budete môcť aj vysúkať rukávy alebo zasunúť košeľu do nohavíc. K tomu na oblečení sa bude realisticky zachytávať sneh, krv a blato.

- Budete sa musieť o seba starať, ak budete smrdieť, nebudete sa kúpať, meniť oblečenie, v mestách vás nebudú obsluhovať, alebo s vami obchodovať. Arthur sa bude môcť holiť, keďže jeho brada bude rásť, rovnako ako vlasy. Podobne ako v GTA SA aj tu bude postava môcť priberať alebo chudnúť, podľa toho koľko bude jesť a hýbať sa.

- Môžete sa aj fotiť. V hre totiž dostanete veľký trojnožkový foťák, s ktorým si budete môcť robiť aj selfie.

- Môžete upravovať môžete aj vášho koňa. Môžete ho zobrať do stajne, meniť sedlo, deku a všetko čo k tomu patrí. Zo zaujímavostí s koňom budete môcť aj driftovať. Teda kôň sa bude pri náhlej zmene smeru šúchať, alebo brzdiť.

- Koňa môžete aj stratiť. Sám sa vám nenájde a musíte si po neho ísť tam kde ste ho nechal. Ak je blízko, môžete na neho zapískať. 

Aké detaily uvidíme v Red Dead Redemption 2?

- Arthur bude vedieť aj plávať. 

- Čakajte, že lov bude krvavý. Špeciálne sťahovanie zvierat z kože. Musíte sa však o materiály postarať keďže sa môžu pokaziť, alebo poškodiť. Samozrejme lov lukom alebo nožom bude šetrnejší na kožu a predáte ju vo viacerých obchodoch.

- Môžete používať varovné výstrely, alebo pískať, aby ste na seba upozornili ľudí.

- Zbrane sa budú opotrebovávať, či už používaním, alebo počasím. Budete ich musieť čistiť, aby sa nezasekávali.

- Ak si nedáte pozor môžete prísť o svoj klobúk. Ak vám spadne musíte si ho sami zobrať. Ak sa od neho vzdialite ostane vám ako ikonka na mape.  Aj keď idete príliš ďaleko objaví sa znovu na vašom sedle. Môžete si zobrať aj klobúk iných ľudí.

- Veľkosť semenníkov koňa sa bude zväčšovať alebo zmenšovať podľa počasia.

- V hre bude hudba Woodyho Jacksona, ktorý robil aj predchádzajúcu časť.





Páči sa mi! (+14)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk