Týždenník - Squadron 42 a Zaklínač predstavili hercov

Zaklínač už má takmer kompletný casting, a rovnako casting predstavil aj Squadron 42

pridal saver 14.10.2018 o 22:36 pod hry
Týždenník - Squadron 42 a Zaklínač predstavili hercov

HRY > NOVINKY >

Čo má spoločné Squadon 42 a Zaklínač? Predsa Henryho Cavilla. Presnejšie Star Citizen mal tento týždeň svoj Citizen Con odkiaľ prišli informácie o novinkách, nová verzia hry, nové lode a aj nová ukážka zo singleplayeru Squadron 42, v ktorom si zahrá aj Henry Cavill, ktorý tam bude jedným z pilotov.

Henry si zahrá aj hlavnú postavu v TV seriály Zaklínača a tento týždeň už netflix predstavil aj mená ďalších hercov a hlavne herečiek, ktoré preberú Ciri a Yennefer. Seriál už má hotový scenár a uvidíme ho už budúci rok. Keď sme pri hercoch možno škoda, že Activision sa vykašlalo na kampaň v Call of Duty Black Ops 4 keďže prestrihové animácie sú veľmi pekné, sú však použité len ako nehodiaci sa doplnok k slabučkému tréningu. Je to škoda mohli si to radšej odložiť nabudúce keď to aj stihnú dokončiť, aj keď kto vie, možno už žiadne Call of Duty kampaň nebude mať. 

Okrem toho tento týždeň Ubisoft predstavil vylepšenia, ktoré dostane remaster Assassins Creed 3, rovnako ohlásil dátum vydania Assassins Creed Rebellion, ktoré príde na mobily 21. novembra. Okrem toho google ukázalo streamovanie Assassin's Creed Odyssey cez browser a moder vyriešil výkonnostné problémy v Origins a Odyssey, ktoré sú podľa neho preťažením ovládačov a neustálym naťahovaním nových dát. 

Red Dead Redemption 2 v prezentáciách nezaostával a ukázal zbrane a pridal aj informácie o tom, že hráčov budú postavy informovať detailne o lokalitách kde nájdu svoj cieľ misie. Pôvodne sa to spájalo s tým, že to bude len pre hráčov ktorí budú mať vypnutú minimapu, ale bude to pre všetkých s tým, že tí ktorí majú vypnutú minimapu musia dávať pozor na to o čom hovoria.

 

Zo zaujímavostí pri príležitosti nadchádzajúceho vydania RDR2 sa ozval aj Techland. Ten vydal trailer v ktorom prebúdza hrdinu z Call of Juarez titulu a posiela odkaz hrdinovi Red Dead hovoriaci, že legendy neumierajú.

K tomu nám Fallout 76 ukázal mapu a aj ďalšiu ukážku hrateľnosti. Just Cause 4 ukázal svoj príbehový trailer.

Z mobilov Google predstavilo Pixel 3 a Pixel 3 XL doplnilo to Slate tabletom. Všeobecne sú mobily vyzerajú ako nevýrazné a tablet predražený. Uvidíme aký bude dopyt.  Z mobilov bol predstavený Razer Phone 2, ktorý vylepšil výkon pridal podsvietenie, zväčšil displej. Možno by sa mu ešte zišli kvalitné mobilné hry.  K tomu mobil predstavoval aj Samsung, ktorý ukázal A9 so štyrmi kamerami.

Z hardvéru Intel predstavil procesory 9. generácie. Microsoft pripravuje balenie bieleho Xbox One X s Forzou Horizon 4 a Motorsport 7, doplní tak biele balenie s Falloutom 76.  Okrem toho Microsoft vraj plánuje kúpiť Obsidian a teda znovu sa mu počet firiem rozšíri.

Nakoniec Sony práve oslávilo 2. výročie PS VR a predstavilo k tomu nové hry medzi ktorými bol aj VR port Borderlands 2 a rovnako ohlásilo, že čoskoro spustí možnosť zmenenia si PSN id. Kedy umožní aj zmenu regiónu konta zatiaľ neohlásilo.

Z recenzii sme sa pozreli na remaky starých Shenmue titulov, pridali sme aj Immortal Unchained, malú zábavku Lumines Remastered a VR titul Astro Bot Rescue mission, Z veľkých titulov sme otestovali FIFA 19 a aj prvú epizódu Life is Strange 2. Doplnili sme to Graveyard keeperom, ktorý mal ambície ale veľmi nevyšie. Bližšie sme sa pozreli aj na titul Sable. Z hardvéru sme si dali Asus ROG Strix Scar notebook a zhrnuli sme si aj desktopy, ktoré sa oplatia kúpiť na jeseň.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk