Mobilné pracovné stanice HP ZBook dostanú nový hardvér

Modely predstavené na jar budú k dispozícii s novými procesormi, grafikami, väčšou pamäťou i diskovým poľom RAID 1, HP ZBook Studio x360 navyše s novým displejom.

pridal PR 22.10.2018 o 15:21 pod hry
Mobilné pracovné stanice HP ZBook dostanú nový hardvér

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť HP predstavila na konferencii Adobe MAX inovovaný rad mobilných pracovných staníc ZBook určených predovšetkým pre kreatívnych profesionálov. Modely HP ZBook Studio, HP ZBook Studio X360, HP ZBook 15 a HP ZBook 17 dostanú väčší výpočtový výkon, nové bezpečnostné prvky a jasnejšie monitory.

Vďaka novým šesťjadrovým procesorom Intel Core  i9 a väčšou, až 32 GB pamäťou (ktorú možno teraz v závislosti od modelu rozšíriť až na 128 GB1) zvládnu používatelia ešte náročnejšie úlohy vrátane editácie videa a 3D renderovanie a budú môcť rýchlejšie pracovať s veľkými objemami dát. Nové bezpečnostné funkcie v podobe diskového poľa RAID 1 umožní zrkadlenie obsahu úložiska, používateľ tak bude mať cenné dáta vždy zálohované. HP ZBook Studio aj HP ZBook Studio X360 navyše dostali silnejšiu grafiku NVIDIA Quadro P2000.

K modelu HP ZBook Studio X360, najvýkonnejšiemu konvertibilnému PC na svete, ďalej pribudla nová voliteľná dotyková antireflexná obrazovka. S tou nie je problém pracovať ani vonku na prudkom svetle a je tiež odolnejšia, pretože ju chráni najnovšia generácia CORNING Gorilla Glass. Vynikajúci displej HP DreamColor s úpravou proti odleskom podporuje 100% farebného priestoru Adobe RGB a poteší jasom 600 nitov. Je tak o 20% jasnejší ako Retina displej 15-palcového Apple MacBook Pro a o 50% jasnejší než displej Dell XPS UltraSharp 4K3.

Mobilné pracovné stanice HP ZBook dostanú nový hardvér

Súčasťou aktuálneho portfólia pracovných staníc HP Z sú mobilné pracovné stanice ZBook, stolné pracovné stanice Z, ako je výkonné mini PC HP Z2 Mini alebo vlajková loď HP Z8 a oceňované monitory HP DreamColor. Všetky tieto produkty majú za cieľ ponúknuť používateľom maximálnu produktivitu, všestrannosť a zabezpečenia, ktoré dnešný kreatívny profesionáli ku svojej práci bezpodmienečne potrebujú.

HP tiež sprístupnilo všetkým tvorcom svoj HP SmartStream Designer for Designers (D4D), plug-in pre Adobe Illustrator CC. Tento balík praktických riešení pre dizajnérov obsahuje napríklad funkciu HP SmartStream Mosaic, ktorá umožňuje vytvárať zakladacie súbory, s ktorými môžu používatelia bez obmedzenia manipulovať pomocou algoritmov a vytvárať jedinečné diela v reálnom čase. HP SmartStream D4D je teraz voľne na stiahnutie na Adobe Exchange pre platformy Mac i PC. Inovatívnu technológiu digitálnej tlače od HP už využilo napríklad štúdio The Yarza Twins pri vytváraní individualizovaného dizajnu pre značku Smirnoff spoločnosti Diageo.

Cena a dostupnosť

• Aktualizovaný HP ZBook Studio X360 bude na Slovensku dostupný v novembri 2018 za cenu začínajúcu na 1349 eur.
• Aktualizovaný HP ZBook Studio bude na Slovensku dostupný v novembri 2018 za cenu začínajúcu na 1199 eur.
• Aktualizovaný HP ZBook 17 bude na Slovensku dostupný v novembri 2018 za cenu začínajúcu na 1299 eur.
• Aktualizovaný HP ZBook 15 bude na Slovensku dostupný v novembri 2018 za cenu začínajúcu na 1249 eur.
• Aktualizovaný HP ZBook 15v bude na Slovensku dostupný v novembri 2018 za cenu začínajúcu na 849 eur.





Mobilné pracovné stanice HP ZBook dostanú nový hardvér  Mobilné pracovné stanice HP ZBook dostanú nový hardvér  Mobilné pracovné stanice HP ZBook dostanú nový hardvér
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk