Bethesda: Fallout 76 má viac ako 150 hodín vedľajšieho obsahu, hra však napriek tomu nebude chaotická

Prvého multiplayerového vstupu do série sa dočkáme už o necelý mesiac. Vývojári prezradili ďalšie detaily, ktoré potešia fanúšikov.

pridal Gam_er 23.10.2018 o 15:49 pod hry
Bethesda: Fallout 76 má viac ako 150 hodín vedľajšieho obsahu, hra však napriek tomu nebude chaotická

HRY > NOVINKY >

Fallout 76 je prvým multiplayerovým vstupom pre fanúšikov tohto post-apokalyptického RPG, ktoré je už takmer tu. Oficiálne vydanie je naplánované na 14. novembra, pričom beta verzia bude dostupná skôr pre tých, ktorí si hru predobjednajú. Samozrejmosťou bude, že pokrok, ktorý v beta verzii dosiahnete, si budete môcť presunúť aj do finálnej hry. 

V súvislosti s prichádzajúcim vydaním hry sa k nám dostávajú aj nové detaily. Vývojári odhalili, že Fallout 76 ponúkne skutočne bohatý obsah na mape, ktorá bude štyrikrát väčšia než mapa vo Fallout 4. Keď si to dáme dokopy, pôjde o naozaj poriadnu porciu obsahu. Hra má totiž okrem hlavného priniesť aj vedľajší obsah, ktorý vám zaberie viac ako 150 hodín hrania. Akonáhle budú hráči hromadiť viac munície a zbraní, mnohí sa domnievajú, že sa vďaka veľkosti hra časom stane chaotická. Bethesda však myslí aj na tento problém a tvrdí, že sa tak nestane:

„Pamätajte, že ide o survival hru. Hneď na začiatku playtestov sme zistili, že ju ľudia môžu hrať rôznymi spôsobmi. Moja postava môže prejsť určitú cestu za 3 hodiny hrania, takže by som mohol použiť všetky moje Stimpaky a náboje, no keby chcem hrať hru reálne, budem musieť urobiť veľmi odlišné rozhodnutia. Naozaj chcem zabiť tohto chlapíka s mojim Fatmanom, alebo si ho ušetrím radšej na nejakého Scorch Beasta, pretože mi trvalo niekoľko hodín, kým som ho získal? Keď sú vaše postavy ako skutočné, robíte rôzne rozhodnutia.

Zmeniť sa má aj prístup k príbehu, ktorý má tentokrát priniesť vzrušujúcejší zážitok, kde sa budú hráči cítiť neustále ohrození možným útokom:

„Hráte túto hru 30 hodín, 300 hodín, niekedy budete hrať v skupine, inokedy sa zameriate na určité činnosti a niekedy zas budete hrať sólo. A práve toto bude moment, kedy budete mať čas ponoriť sa do deja okolo vás, počúvať holotapes, čítať text na všetkých monitoroch a naozaj preniknúť do príbehu. Je tu však aj viac napätia.

Nemôžete pozastaviť hru tým, že si práve čítate terminál. V momente jeho čítania vás niečo pokojne môže napadnúť a nemusí to pre vás skončiť najlepšie. Často sa to v hre dokonca deje. Čím viac sme ju totiž testovali, tým viac sme si uvedomili fakt, aká je životaschopná a podporuje myšlienku toho, aký ste osamelí v nebezpečnom prostredí.”





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19554)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk