Týždenník - Čas výpredajov

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení výpredajov, ale objavili sa aj zaujímavé novinky, ako napríklad informácie o Diablo 4.

pridal saver 25.11.2018 o 22:28 pod hry
Týždenník - Čas výpredajov

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení výpredajov, ale objavili sa aj zaujímavé novinky, ako napríklad informácie o Diablo 4. Dozvedeli sme sa, že hra sa pôvodne od roku 2012 vyvíjala ako hra s pohľadom z tretej osoby a to vraj presne v štýle Dark Souls, ale pred dvomi rokmi si to rozmysleli a začali pripravovať štandardný titul z izometrického pohľadu. Tentoraz temnejší ako aktuálne Diablo III.

Cez týždeň bol ohlásený aj slovenský titul Secret War, ktorý bude v štýle Xcomu, ale umiestnený do druhej svetovej vojny. Popritom si Fox zaregistroval značku Alien Blackout, čo by mohlo byť pokračovanie Alien Isolation, alebo nová viac akčná Alien hra. Novým videom sa bližšie predstavila aj slovenská stratégia Loria.

Civilization ohlásilo novú expanziu Gathering Storm, ktorá príde už vo februári a ponúkne nové národy, nové divy sveta a aj celý ekosystém sveta. Teda budú prírodné pohromy ako tornáda, povodne, sopky, zemetrasenia, ale aj ekologické katastrofy, ktoré spôsobia ľudia ťažbou ropy, uránu a uhlia. Novinkou bude aj rozšírený špionážny systém a pribudnú dve nové scenáre.

Po tom, ako Sony zrušilo PSX a aj svoju účasť na E3, začali sa množiť informácie o PS5, v ktorých už teraz všetci leakeri začínajú ponúkať zaručené dátumy vydania konzoly a to na rok 2020. Sony zatiaľ nič neohlásilo, ale samozrejme spustilo k čiernemu piatku výpredaj a aj zľavy pre PS Plus členov, kde si teraz môžete kúpiť lacnejšie topánky, gamepad. Rovnako spustil výpredaj Steam, GOG, Origin a prakticky všetci. Naši predajcovia na Slovensku sa pridali tiež, aj keď, ako vždy, len smiešne zľavy. Veľmi dobrú zľavu mal však Xbox One X a dole išlo aj PS4 Pro. Zhrnuli sme si ich zľavy a pridali aj súhrn najlepších TV na hranie na túto jeseň.

Z recenzií sme si poskladali Nintendo Labo Vehicle Kit a z veľkých titulov sme sa pozreli na multiplayerový Fallout 76, ktorý prišiel s hromadou problémov priamo do zubov fanúšikov singleplayeroviek, oproti nemu Hitman 2 nesklamal, aj keď oproti jednotke sa veľmi vpred neposunul. Doplnil to remake dračikovskej klasiky Spyro a pridali sme aj recenzie Lego DC Super Villains, At Sundown, SNK kolekciu a titul Battle Group 2. Z hardvéru sme sa teraz pozreli na tablet Samsung Galaxy Tab S4 a nechýbal ani nový magazín už s číslom 109.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19766)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk