Jarný update na Red Dead Online prinesie nové príbehové misie a herné štýly. Na svoje si prídu aj pokojnejší hráči.

Rockstar sa chce zamerať aj na hráčov, ktorí sa chcú viac ponoriť do sveta bez akýkoľvek konfliktov. Čakať máme aj nové príbehové misie a mnoho ďalšieho.

pridal Gam_er 21.3.2019 o 19:10 pod hry
Jarný update na Red Dead Online prinesie nové príbehové misie a herné štýly. Na svoje si prídu aj pokojnejší hráči.

HRY > NOVINKY >

Na jar tohto roka má dostať Red Dead Online veľa nového obsahu s tým, že konečne prichádzajú prvé detaily. V jarnom update sa môžeme tešiť na novú hernú mechaniku nazývanú Hostility System. Doplní ju nová možnosť hrania a ďalšie drobnosti. Samozrejmosťou sú nové príbehové misie, Free Roam eventy, nové zbrane a ďalšie. 

Hostility System ponúkne inteligentnejšie a citlivejšie opatrenia, ktoré udržia hráčov ponorených vo svete prostredníctvom konfrontácií a PvP akcie. Napríklad hráči, ktorí zinkasovali poškodenie od nejakých útočníkov, sa budú môcť brániť bez toho, aby to ovplyvnilo rast ich Bounties či Hostility. Predtým by bol útočník aj cieľ označený za nepriateľa. Teraz to funguje tak, že útočník, ktorí niekoho napadol, bude okamžite označený za nepriateľa napadnutého hráča. Napadnutí hráči nebudú nijak postihovaní za zabíjanie tých, ktorí ich napadli.  

Rast Hostility sa nebude uplatňovať v rámci Free Roam Events, Free Roam Missions, Showdowns a Races. Zapojenie do potýčky hráč vs. hráč vo Free Roam misiách nebude mať za následok zvýšenie Hostility, avšak útoky na iných hráčov, ktorí sa nezúčastňujú týchto aktivít, spôsobia nárast tohto parametra. Hostility System má mnoho ďalších funkcií a pomôže vyrovnať zážitky v rôznych štýloch hrania. 

Ofenzívny a defenzívny štýl hrania

Niektorí hráči sa chcú len ponoriť do sveta, jazdiť, loviť a chytať ryby v mieri. Rockstar chce ponúknuť tieto možnosti a zároveň umožniť hráčom koexistovať bez problémov spoločne s ostatnými hráčmi vo svete. Offensive Playing Style je podobné Free Roamu tak, ako ho poznáme, pričom Defensive Playing Style je viac vyvinutejší koncept Passive režimu, ktorý je navrhnutý na viac zakorenené skúsenosti s Red Dead Online. Dáva hráčom viac flexibility v tom, ako interagujú so svetom a zároveň redukuje nepriateľský kontakt medzi nimi.  

Keď si vyberiete Defensive možnosť, dostanete väčšiu rovnováhu a menej konfrontačný prístup. Defensive hráči nemôžu byť lasovaní od ostatných a ak dôjde k výraznému zvýšeniu ich Hostiles štatistík, môžu byť vyhodení z tohto režimu. Defensive okrem toho ponúkne ešte niekoľko ďalších úprav. 

Update tiež príde s vylepšenou tvorbou postáv, novou štruktúrou denných výzev a ďalšími drobnosťami. Očakávať máme aj nové príbehové misie v online zložke, ku ktorým zatiaľ nemáme podrobnosti. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk