Corsair vydáva dve nové herné hi-end myšky

Niečo pre fanúšikov káblov a aj bezdrôtových technológií

pridal matus_ace 25.4.2019 o 17:24 pod hry
Corsair vydáva dve nové herné hi-end myšky

HRY > NOVINKY >

Corsair na trh prináša dve nové herné myšky, ktoré nám prvý raz predstavili už začiatkom roka a teraz sa môžu dostať do rúk prvým hráčom. Sú to hi-end herné myšky, čomu zodpovedá ich cena, ale najmä ich vlastnosti.

Prvou z nich je Corsair Ironclaw RGB Wireless, čo je vylepšená a bezdrôtová verzia Ironclaw RGB zo začiatku roka. Ponúka 10 programovateľných tlačidiel, rozlíšenie optického senzora až 18000DPI a hlavne vlastnú bezdrôtovú technológiu od Corsairu nazvanú Slipstream. Cez pribalený dongle sa tak pripojíte s bezdrôtovým oneskorením menej ako 1ms. Má dosah 10 metrov a používa technológiu Intelligent Frequency Shift (IFS), aby myš držala vysokú kvalitu pripojenia aj pri rušení inými bezdrôtovými signálmi.

Okrem toho myš môže využívať aj klasické Bluetooth pripojenie, ktoré je pomalšie, no zase sa postará o dlhšiu výdrž batérie, ktorá takto na jedno nabitie môže vydržať až 50 hodín, no môžete ju používať aj ako káblovú myš. Ponúka 3 zóny pre dynamické RGB podsvietenie a využíva odolné a kvalitné Omron switche. Myška stojí 80 eur.

Druhou myšou je Corsair Glaive RGB Pro, čo je káblová myš zaujímavá najmä vďaka svojmu riešeniu pohodlia. Obsahuje totiž trojicu vymeniteľných ľavých strán pod palec, aby ste si našli takú, ktorá vám vyhovuje tvarom a aj povrchom. Obsahuje DPI Pixart optický senzor s možnosťou nastaviť rozlíšenie po DPI krokoch a 5 programovateľných nastavení citlivosti. Okrem toho myš ponúka sedem programovateľných tlačidiel.

Potom je to už klasiky. Aj táto myš využíva overené Omron switche, obsahuje trojicu zóny pre dynamické RGB podsvietenie (programovateľné cez iCUE, ako vždy) a možno niektorých poteší hliníkové scrollovacie koliesko. Aj táto myš stojí 80 eur.

Spolu s myškami vydávajú aj dve nové herné podložky, konkrétne Corsair MM350 a MM250 Champion Series. Tie prichádzajú v rozmeroch 450x400mm, sú hrubé 5mm. Nechýba obšitie po okrajoch proti strapkaniu (na drahšej MM350), gumená spodná časť proti šmykom a povrch pre hladký pohyb myši. Oproti predchádzajúcim modelom sú tieto podložky dizajnovo jednoduchšie a prichádzajú v čiernom vyhotovení. MM250 stojí 20 eur.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk