Čo prinesú herné prednášky na Comics Salóne 2019?

Detailnejšie vám predstavíme program herných prednášok na Comics Salóne 2019, ktorý príde do Bratislavy už tento víkend

pridal SECTOR 19.9.2019 o 13:49 pod hry
Čo prinesú herné prednášky na Comics Salóne 2019?

HRY > NOVINKY >

Už zajtra v bratislavskom DK Ružinov vypukne ďalší ročník festivalu Comics Salón a my tam nebudeme chýbať. Na to najzaujímavejšie z celej akcie sme sa už pozreli v samostatnom článku, no teraz vám chceme priblížiť program hernej sekcie. Tá opäť ponúkne naozaj pestrú ponuku rôznych činností, medzi ktorými nebudú chýbať turnaje (napríklad v League of Legends, Tekken 7, CS, FIFA, Beat Saber a ďalších). Budete si tiež môcť vyskúšať najnovšie hry a aj osvedčené hity na PC a rôznych konzolách, no tiež sa ponoriť do virtuálnej reality. Taktiež ale ponúkneme bohatý program herných prednášok na rôzne témy, kde budete môcť stretnúť vývojárov zo Slovenska aj zahraničia.

Piatok

Prvá veľká prednáška v piatok vám prezradí viac o rozšírenej realite, pričom hneď po nej o 16:00 príde Boris Zápotocký, ktorý po práci na veľkých hrách prešiel do indie sféry a porozpráva o tom, ako (ne)začať s vývojom hier. O 17:00 vám Filip Fisher z Charged Monkey predstaví titul What the Mafia. Herný program v piatok o 20:00 zakončí Fendi koncertom svojej hernej hudby.

Sobota

Games Salón ponúkne v sobotu až 11 prednášok a doobeda sa dočkáte ako koncertu hernej hudby, tak aj témy Viac hier do škôl. Potom sa viac dozviete o preklade hier a o 13:00 sa ukáže stálica akcie Mišo Ivan, ktorý porovná malé projekty s tými komerčnými. Viac o Zaklínačovi v mnohých jeho podobách porozpráva Juro Malíček a o 17:00 sa spolu s jej autorom pozrieme do histórie legendárnej série Polda. O 16:00 k nám zavítajú hostia z barcelonského štúdia Scarecrow, ktorí bližšie predstavia adventúru 3 Minutes to Midnight. Juraj Redeky vám predstaví kvalitný hardvér pre profesionálnych hráčov a posledné dve sobotné prednášky sme vyhradili pre hostí z Česka. Najskôr sa o 19:00 ponoríte do histórie Československa s hrou Svoboda 1945 a o 20:00 sa od štúdia Outside the Fox dozviete, či je možné dotiahnuť to zo školských lavíc až na výstavu Gamescom za 323 dní.

Nedeľa

Nedeľu otvoríme prednáškou o videoherných reláciách v Česku a na Slovensku, pričom hneď po nej sa pozriete na obraz rytierstva v hrách. O 14:00 príde Juraj Redeky s ďalšou technologickou prednáškou zameranou na veci, ktoré boli včera sci-fi, no dnes sú už realitou. O 15:00 nasleduje prednáška o tom, ako založiť esport tím, no a my sa s vami rozlúčime po 16:00.

Okrem toho bude Games Salón doplnený niekoľkými komiksovými a filmovými prednáškami. Celý program nielen hernej sekcie nájdete na oficiálnej stránke.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18385)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk