Spencer: Nebudeme opakovať chyby pri vydaní Xbox One, ktoré malo zle nastavenú cenu a výkon

Phil Spencer na aktuálnom X019 evente povedal viac k pripravovanej konzole, ktorú zatiaľ poznáme pod označením Project Scarlett.

pridal Gam_er 15.11.2019 o 14:02 pod hardware
Spencer: Nebudeme opakovať chyby pri vydaní Xbox One, ktoré malo zle nastavenú cenu a výkon

HARDWARE > NOVINKY >

Microsoft nehodlá opakovať svoje chyby, ktoré urobil pri konzole Xbox One. V budúcej generácii sa ich bude snažiť vyvarovať, čo potvrdil aj Phil Spencer, šéf Xbox divízie:

"Povedal by som, že to, čo sme sa naučili z Xbox One generácie, nám teraz pomôže nevypadnúť z našej pozície a nestratiť silu. Ak si pamätáte na začiatok tejto generácie, boli sme o sto dolárov drahší a áno, mali sme aj nižší výkon. Tentokrát nebudeme mať zle nastavený výkon a ani cenu. Project Scarlett sme začali s cieľom dosiahnuť úspech na trhu."

Po rokoch zaostávania za predajmi PlayStation tak bude úspech Xboxu v novej generácii pre firmu kľúčový, najmä čo sa týka ich herného lineupu. V každom prípade si Spencer myslí, že je pred nami ešte veľa generácií Xboxu:

"Pred rokmi sme viedli diskusiu, či chceme ísť do ďalšej generácie. Zhodli sme sa na tom, že jednoznačne áno. Vlastne si myslím, že je pred nami ešte veľa generácií Xboxu. Takže do toho ideme všetci naplno. Chceme byť konkurencieschopní a chceme to urobiť správnym spôsobom. Preto sa zameriavame na cross-play a spätnú kompatibilitu.

Zatiaľ poznáme len základ novej konzoly, kde vieme, že bude na AMD čipe, pridá SSD disk, ale samotné detaily o výkone sú zatiaľ veľmi, no Microsoft na svojej konferencii X019 nebol pripravený odhaliť viac a venoval sa prevažne hrám:

"Budeme hovoriť o SKU lineupe a o tom, ako funguje. Samozrejme mám na mysli základné princípy, pretože nechceme ľudí zmiasť. Budúcnosť je pre nás vzájomné hranie, no rovnako dôležité je aj to, keď sa budeme sústrediť na vzájomnú komunikáciu hráčov.

Tiež chceme, aby bol zážitok z konzoly Xbox k dispozícii aj na iných miestach. Robíme preto xCloud a iné veci, ktoré však musia byť plné zážitkov."

Spencer zároveň dodáva, že už nebude event Microsoftu, na ktorom by sme nevideli oznámenie nových first party titulov. Podľa šéfa Xboxu majú vo vývoji oveľa viac hier ako ukázali. Tie predstavia, keď bude správny čas. Filozofia Microsoftu bola už skôr taká, že nechcú ukazovať veci, ktoré hráči reálne budú môcť hrať až o niekoľko rokov. Keď príde ukážka nejakej novinky, radi by k nej doplnili aj zmysluplný časový rámec vydania. K tomu so svojim počtom titulov môžu budúci rok vydať bez problémov 6 hier (ktoré predstavili na X019) ešte pre vydaním Xbox Two a neobávajú sa o ponuku pri štarte novej konzoly. 

Spencer k tomu dodal, že ešte do konca roka ohlásia niekoľko ďalších titulov. Zrejme to bude na Game Awards budúci mesiac.





Páči sa mi! (+11)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk