Pripravuje Ready at Dawn multiplatformové pokračovanie The Order 1886?

Objavili sa čriepky informácií o tom, že by Ready At Dawn mali pracovať na pokračovaní svojej novej značky The Order 1886.

pridal Gam_er 19.1.2020 o 16:05 pod hry
Pripravuje Ready at Dawn multiplatformové pokračovanie The Order 1886?

HRY > NOVINKY >

Budúca generácia konzol príde koncom roka a jedným z najväčších lákadiel bude okrem nových funkcií obsah, teda hry. To znamená veľa nových výziev a značiek, ale aj návrat niektorých sérií, ktoré možno nie sú až tak očakávané. Pokračovanie The Order 1886 by mohlo byť ten prípad. Aspoň to tvrdí nový leak, ktorý okrem iného naznačuje, že už nepôjde o exkluzivitu pre PlayStation.

Štúdio Ready At Dawn potvrdilo, že pracuje na novej AAA hre pre konzoly, no nič konkrétne sme sa doteraz nedozvedeli. Nový únik z NeoGaf pochádza od používateľa OsirisBlack, ktorý prinášal mnoho detailov k PS4 Pro niekoľko mesiacov pred oficiálnym predstavením konzoly. Nehovorí veľa podrobností, no spomína novú hru pre PS5 a Xbox Series X, ktorá by mohla byť pokračovaním zmieneného The Order 1886.

Hovorí o gameplay traileri, ktorý zobrazuje muža v tmavej miestnosti so svetlom a nejakým komunikačným zariadením na ramene, ktorý skúma tajomnú miestnosť. Následne vystrelí a utečie pred kreatúrou so žltými očami a štyrmi rukami. Monštrum nabieha zozadu od dverí, chytá muža, ktorého pritlačí a povie vetu - našiel som ťa. Potom sa objaví názov hry a trailer končí. OsirisBlack hovorí, že to, čo v ukážke videli, bol živý gameplay, nie cut-scény, pričom zábery zobrazovali fyziku na inej úrovni. 

Zatiaľ nie je jasné, či by mohlo ísť o nové pokračovanie hry The Order 1886, ktoré by dokonca vyšlo aj na konkurenčnú platformu. Hlavne pre drobnosť, že The Order 1886 značku stále vlastní Sony, na druhej strane, ak by ho premenovali napríklad na The Order 1887... 





Páči sa mi! (+10)

Zaradené pod: The Order 1886






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19772)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk