Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?

Uzavretý multiplayerový test Disintegration práve prebieha a ukazuje, netradičné poňatie bojov.

pridal saver 29.1.2020 o 20:06 pod hry
Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?

HRY > NOVINKY >

Disintegration beta práve ukázala multiplayer prichádzajúcej sci-fi hry a môžeme zhodnotiť, že to vyzerá zvláštne, netradične a vidieť tam snahu o niečo nové. Snažia sa o podobne mierne odlišný prístup, aký ponúkol svojho času Titanfall a konkrétne tu sa dostanete na ozbrojené lietajúce lode (niečo ako Descent), s ktorými potiahnete do boja spolu proti ostatným hráčom. Nebudete však sám, ale tak ako ostatní hráči budete mať pri sebe aj svoj AI tím, ktorý vám bude pomáhať a ktorému môžete rozkazovať.

Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?

V akcii tak ponúka zaujímavú obmenu hrateľnosti, keďže nebojujete na zemi, ale zo vzduchu a ako bojujete, tak podporujete váš tím dvoch robotov.  V režime, ktorý je dostupný v hre, hrá 5 vs 5 hráčov, pričom každý si môže vybrať frakciu, ktorú v hre preberie a od ktorej bude záležať vybavenie lode. Sú to tematické frakcie rytierov, samurajov, šašov, obrnencov alebo raperov. Prezentované sú zábavne, aj keď to je všetko.

Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?

Nápad je to zaujímavý, ako s lietadlami, tak s AI tímom a aj s frakciami. V samotnej akcii je to však už otázne. V bete je jedna mapa na šrotovisku, kde lietate medzi kontajnermi a snažíte sa ovládnuť kontrolné body. Je potrebné zvyknúť si na lietanie a iný pohľad na bojisko. Hneď však zistíte, že schovávať sa tu nedá, maximálne ustupovať alebo utekať, ako aj to, že likvidovanie nepriateľov je pomalšie, energie majú lode dosť a môžu použiť aj svoje heatlh štíty. Zabudnite tak na rýchly postup a vystrieľavanie. Musíte postupovať takticky a najlepšie spolu s ostatnými hráčmi, ak aj nie, tak sa aspoň skúsiť rozmiestňovať svoj AI tím.  

Osobne sa mi to zatiaľ zdá na príliš veľký chaos, veľa explózií, málo prehľadnosti. Zrejme je to o zvyku, ale celkovo nemôžem povedať, že by som si to chcel zahrať ešte raz. Uvidíme, aké a či budú v hre aj  ďalšie multiplayerové režimy, respektíve aj to, aký bude singleplayer.

Ak uzavretú betu chcete skúsiť tu máme rozdávačku kódov. Beta však potrvá len do rána. Následne 31. januára a 1. februára bude otvorená beta.





Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?   Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?   Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?
Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?   Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?   Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?
Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?   Čo nám ukázal beta test hry Disintegration?
Páči sa mi!

Zaradené pod: disintegration, dojmy, beta






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Private Division / V1 Interactive
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. jún 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk