Týždenník - Kráľovstvo zadarmo

Týždeň nám obohatil Epic, ktorý začal zadarmo rozdávať Kingdom Come: Deliverance, stále si ho môžete aktivovať.

pridal saver 16.2.2020 o 22:11 pod hry
Týždenník - Kráľovstvo zadarmo

HRY > NOVINKY >

Týždeň nám obohatil Epic, ktorý začal zadarmo rozdávať Kingdom Come: Deliverance, stále si ho môžete aktivovať. Rovnako pekné oživenie dostalo Red Dead Redemption 2, ktoré po vzore GTA SA dostalo Hot Cofee mod. Ten rozšíri možnosti interakcii hráčov s prostitútkami. Zatiaľ však všetko len oblečené.

 

Oproti tomu EA spravilo zaujímavý krok a vracia Need for Speed značku do Criterionu, odkiaľ ju pred rokmi presunulo do Ghost Games, ktoré teraz s vývojom končí a bude už len ako podporné štúdio. Zaujímavé je, že Ghostu spravili presne to isté, čo predtým Criterionu. Ak sa nepodarí ani Criterionu pohnúť vpred so značkou, zrejme to o pár rokov uvidíme znovu.

 

Mobily sa teraz ohlasovali vo veľkom a Samsung predstavil svoju trojicu S20 mobilov a pridal k nim aj otvárateľný Z Flip. S20 sú samozrejme hi-endy, pričom najvyššia verzia má 108MP kameru. U nás dostanú nový Exynos procesor. Z Flip ponúka prakticky novú generáciu otváracích mobilov, dopĺňa ho stále veľmi rýchlym Snapdragon 855+ čipom.

 

Xiaomi oproti tomu ukázalo svoje hi-endy a to v Mi10 sérii, ktoré sú ako zvyčajne o polovicu lacnejšie a majú Snapdragon 865 a 108MP kamery. Popritom u nás vyšiel Huawei Mate 30 Pro, ktorý nemá Google aplikácie, a tak je to za tisícku dosť ťažká voľba.

 

Z hier boli bližšie predstavené edície Marvel's Avengers a odhalené boli aj achievementy, ktoré nám zrejme prezradili aj hlavného záporáka hry. Objavili sa aj náznaky, že by mohlo Call of Duty teasovať mapu v Bratislave. Popritom Half-Life: Alyx dostal dátum vydania na 23. marca

 

Z oblasti konzol sme tu mali informácie o tom, že Sony momentálne zápasí s cenou PS5, kde drahé súčiastky dvíhajú cenu hore. Cena čisto súčiastok je vraj 450 dolárov. Aj preto sa zdá, že Sony čaká, akú cenu dá Microsoft, aby sa podľa toho zariadil. Ak budú mať nižší výkon, zrejme budú chcieť byť cenou nižšie. Ak bude výkon podobný, tak aspoň cenovo narovnako.

 

Vo filmoch sa objavil ako teaser (kamerová skúška) na nové Batmana, tak aj zaujimavá vec a to premenovanie Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn filmu, lebo už aj Warner zistil, že celý názov je zlý. Nie je to však zmena oficiálneho názvu, ale len zmena pre kiná a stránky s lístkami, kvôli lepšiemu SEO. Zo seriálov sme sa bližšie pozreli na Mythic Quest, zaujímavý seriál z prostredia vývojovej firmy, kde pekne ukazuje, aké veci sa dejú v pozadí. Síce všetko humorne, ale keďže je to priamo od Ubisoftu, sú tam reálne témy. 

 

Z recenzií sme sa pozreli na  Warcraft III Reforged, pokračovanie Zombie Army série Zombie Army 4: Dead War, doplnili sme to recenziou na nový Brain Training a aj motorky Monster Energy Supercross. Pridali sme hardvérovú recenziu na myš Razer Deathadder V2. Pridali sme aj interview s autormi Space Engineers a aj s Amanita Design, pozreli sme sa zoznam hier s Harley Quinn a a aj na aktuálnu betu Bleeding Edge.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk