Týždenník - Aprílové vtipy a odloženie The Last of Us 2

Prvý apríl tento rok veľmi nevyšiel, ale zato vyšiel Mount and Blade II, remaster COD Modern Warfare 2, nové notebooky, ukázalo sa DLSS 2.0 a odložené bolo The Last of Us 2.

pridal saver 5.4.2020 o 22:45 pod hry
Týždenník - Aprílové vtipy a odloženie The Last of Us 2

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám začal apríl, aj keď bol taký koronový a teda menej výrazný, ale objavilo sa aspoň niekoľko zaujímavých režimov do hier. Tentoraz sa odviazalo aj PUBG a spravilo samostatný fantasy režim s classmi. Objavil sa aj Optane disk, ktorý zrýchľuje grafiku.

 

 

Z iných noviniek vyšiel Mount and Blade II, ktorý rovno spravil najväčší launch hry na Steame za tento rok. Flight Simulator ponúkol novú dávku záberov. Podobne aj The Last of Us 2, aj keď ten ako náplasť za odloženie na neurčitú dobu. Sony hru teraz nechce vydávať a počká, kým sa obchody otvoria. Spolu s ním bol odložený Iron Man VR. 

 

 

Phil Spencer z Microsoftu ponúkol rozsiahle interview, v ktorom porozprával o Xbox Series X konzole aj PS5. Hovorí, že po predstavení PS5 sa cítil ešte lepšie ohľadom výberu hardvéru pre Xbox Series X. Cenu sa dozvieme niekedy v lete. Uvidíme, či v lete ohlásia aj Xbox Series S. Zo zaujímavostí bolo konkretizované aj prečo nový gamepad stále používa batérie. Je to pre hráčov, kde stále veľká časť chce batérie. 

 

 

Z hardvéru sme tu mali peknú ponuku noviniek. Nové procesory pre notebooky odhalil Intel a spolu s ním Nvidia nové notebookové Super grafiky, na to rovno nadviazali výrobcovia a predstavili nové refreshe notebookov. Asus ukázal ROG ponuku, pridal sa aj Razer.

 

 

Popritom sa veľmi skloňovalo nedávno ohlásené DLSS 2.0 od Nvidie, ktoré vyzerá ako prelomová technológia, totiž systém dokáže upscalovať obraz prakticky bez badateľnej straty detailov a to už teraz v štvornásobnom rozlíšení. DLSS dokázalo len dvojnásobné, teraz už z 1080p vie systém získať prakticky čisté 4K rozlíšenie a ušetriť tak množstvo výkonu. Znamená to, že aj ak máte 1080p, stačí hry renderovať v 540p. Samozrejme, hra to musí podporovať a mať zapracované a vy musíte mať RTX kartu. Analýzu sme si spravili aj my na Deliver us the Moon a Wolfensteinovi a Digital foundry sa detailne pozrelo na Control. 

 

 

Keď sme pri hardvéri, porovnali sme si aj 15 palcový a 17 palcový Legion notebook a priblížili rozdiely. Ak plánujete kupovať notebook, pozrite sa na ne. Zastavili sme sa aj pri mobiloch a zhrnuli aktuálnu ponuku v jednotlivých cenových kategóriách. Veľa sa tam nemení, Xiaomi je stále cenovo najlepšie, aj keď prichádzajúcu MI10 sériu už cenovo prehnalo, uvidíme však, ako rýchlo pôjdu ich ceny dole. 

 

 

Z recenzií sme sa pozreli na nový remaster Call of Duty: Modern Warfare 2, presnejšie kampaň, keďže nová hra obsahuje len tú. Zrecenzovali sme aj novú Switch hitovku Animal Crossing: New Horizons a samozrejme aj novú VR hitovku Half-Life: Alyx. Doplnili sme to Nioh 2 a Bleeding Edge. Pridali sme aj dojmy na Moving Out a interview s autormi Vigor ohľadom Switch verzie. Vy ste sa zapojili používateľskou recenziou na Doom Eternal.

Nakoniec sme to doplnili novým číslom magazínu





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19560)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk