Týždenník - Mafia je oficiálne späť

Tento týždeň ovládlo oficiálne ohlásenie Mafia Trilógie, aj keď chýbalo ohlásenie štvorky.

pridal saver 24.5.2020 o 22:25 pod hry
Týždenník - Mafia je oficiálne späť

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň ovládlo oficiálne ohlásenie Mafia Trilógie, kde potvrdili všetky definitívne edície troch Mafií. Pričom ako vieme, jednotka dostane remake, dvojka dostala remaster a trojka dostala kompletnú edíciu. Žiaľ štvorka zatiaľ ohlásená nebola.

Zatiaľ to vyzerá ako len slabšia snaha o oživenie značky, keďže remaster dvojky bol len jemný a ponúkol len niekoľko vylepšených textúr a na konzolách ukázal dosť chýb. Minimálne však na Steame je pre majiteľov pôvodnej edície zadarmo, kde hráči dostali novú verziu zadarmo aj s expanziami. Rovnako expanzie dostali zadarmo aj k trojke. Čo sa týka trojky, z tej sa 2K teší, keďže predala 7 miliónov kusov.

 

K dvojke sme si rovno spravili aj recenziu, kde hodnotenie išlo dole. Bude zaujímavé sledovať, ako dopadne jednotka. Tam vieme, že bude na engine Mafie 3, rozšíri niektoré lokality mesta, pridá motorky a znovu ponúkne český dabing, aj keď tu nevieme, či bude znovu nahraný, alebo sa budú snažiť zachovať klasiku a nejakým spôsobom ju rozšíriť o nové dialógy, ktoré prídu do hry. 

Bližšie sme to rozoberali aj v novom podcaste, zhrnuli sme si aj históriu série:

Z iných noviniek sme sa dozvedeli, prečo boli pridané vedľajšie aktivity do prvej Assassin's Creed hry. Bolo to preto, že sa syn šéfa Ubisoftu nudil. Uvidíme, aké to bude vo Valhalle, ktorá bude mať najväčšiu mapu zo všetkých Assassinov. Ak sa však nudíte vy, môžete si stiahnuť novú Civilizáciu VI zadarmo z Epic Store. 

Popritom bola predstavená aj limitovaná edícia PS4 Pro s témou The Last of Us 2, pridaný bol aj headset a harddisk. Všetko s tetovaním, ktoré má Ellie. Zo Sony hier sme sa dozvedeli, že Ghost of Tsushima bude mať 30 až 50 hodín hrateľnosti.

Z hardvéru tento týždeň vyšli nové Intel procesory 10-tej generácie, ktoré znovu zvýšili výkon, pridali do všetkých verzií multithreading, ale stále sú na 14nm architektúre a aj keď bola spotreba zoptimalizovaná, je vyššia ako pri konkurencii. 

 

Z recenzií sme sa pozreli na MotoGP 20, pokračovanie každoročnej motorkovej série. Pozreli sme sa aj na humornú adventúru Procession to Calvary a multiplayerovku Predator: Hunting Grounds. Pridali sme aj interview s Mišom Ivanom, ktorý robil arty pre kartovku Legends of Runeterra. Pridali sme aj ďalší podcast a to o leakoch.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk