Objavili sa znova ďalšie detaily o Resident Evil: Village

Bohužiaľ sú to zase len nepotvrdené leaky, ale autori z Biohazardcast tvrdia, že sú z overených zdrojov

pridal DeCain 6.6.2020 o 17:24 pod hry
Objavili sa znova ďalšie detaily o Resident Evil: Village

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň 4. júna sa mal odohrať Playstation 5 event, ktorý sa ale Sony nakoniec rozhodlo odložiť. Fanúšikovia Resident Evil série čakali, že sa možno prostredníctvom tejto akcie dozvedia o hre nejaké oficiálne informácie, nakoniec nám ale zostalo zas len množstvo leakov, ktoré ale tradične pochádzajú podľa autorov z overených zdrojov.

Okultizmus

Okultizmus bude hrať v hre veľkú úlohu, ale neexistuje tu žiadna mágia. Existuje však kult, ktorý uctieva ohavnosti vytvorené za pomoci nového vírusu. Spočiatku síce existujú náznaky niečoho nadprirodzeného, ale vysvetľuje to vírus, ktorý je vo vzduchu a občas spôsobuje halucinácie.

Záporák

Hlavným záporákom hry je muž zvaný Alan R., tajomný gróf žijúci na hrade. Sekundárnym zloduchom je Natalia / Alex Wesker. Existujú aj dôkazy, ktoré poukazujú na to, že Blue Umbrella tiež bude hrať v hre zápornú rolu.

Druhá hrateľná postava je Emily

V niektorých častiach hry prevezmete rolu mladej 20-ročnej slečny menom Emily, ktorá pomáha Ethanovi. Emily vyrastala v dedine, kde sa hra bude odohrávať a bude to obojstranná spolupráca, pretože aj ona má vlastný cieľ - nájsť svojho strateného otca.
 
Ethanove dieťa a Chris Redfield ako vrah
 
Mia a Ethan majú dieťa, ktoré sa ale kvôli udalostiam z predchádzajúcej hry narodilo deformované a podľa všetkého nie je normálnym dieťaťom. Žijú veľmi osamelý život na odľahlom mieste a snažia sa svoje dieťa skryť pred svetom. Chris Redfield však vtrhne do Ethanovho domu, napadne Ethana, postrelí Miu a nakoniec zavraždí ich mutantské dieťa.

Keď sa Ethan prebudí, Chris je preč. Mia streľbu prežila, ale než jej môže Ethan pomôcť, objavia sa v dome nejaké tmavé postavy, Ethana unesú a prebúdza sa v dedine.
 
Nepriatelia v hre
 
Hlavnými nepriateľmi sú zombie a bytosti s bledou pokožkou, ktoré sa podobajú Ganadom. Objavujú sa tiež psy, vlky a nepriatelia, ktoré sa podobajú na Lickerov. V neskoršej fáze hry, na hrade, sa objavia aj zombie ozbrojení mečmi, palcátmi a nožmi. Okrem toho sa objavia aj skôr avizované monštrá pripomínajúce vlkolakov, ktoré majú byť z najodpudivejších, aké sme v sérii mali možnosť vidieť.
 
Objavili sa znova ďalšie detaily o Resident Evil: Village
 
Lokality
 
V hre okrem dediny nazrieme aj do rôznych jaskýň, veľkého stredovekého hradu a aj do lesa, ktorý ich obklopuje. Celkovo má hra mať veľké zameranie aj na prieskum väčších vonkajších priestranstiev. Pri skúmaní prostredí vám bude pomáhať baterka, pretože väčšina lokalít ma byť skutočne tmavých. Treba si ale dávať pozor, aby ste mali vždy v zásobe batérie, pretože sa vám svetlo používaním vybíja. Čo sa zbraní týka, Ethan bude zo začiatku hry úplne neozbrojený a k zbraniam a výbave sa dostane až po čase hrania.
 
Hra nemá zatiaľ oficiálny dátum vydania, aj keď podľa leakov by mala vyjsť niekedy v priebehu budúceho roka na PC a na aktuálnu aj nadchádzajúcu generáciu konzol. My už len môžeme čakať, kedy sa namiesto leakov objavia konečne aj nejaké oficiálne informácie, ideálne aj s trailermi, ukážkami hrateľnosti a dátumom vydania.
 





Páči sa mi! (+9)







PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 7. máj 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19571)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk