Čo sa udialo medzi Bungie a Activision?

pridal saver 7.7.2020 o 8:08 pod hry
Čo sa udialo medzi Bungie a Activision?


Marty O’Donnell z Bungie viac porozprával o začiatkoch ich spolupráce s Activisionom. Hovorí, že to celé bolo zlé. Už zo začiatku tlačil na zrušenie zmluvy, zistil totiž, čo sú v Activisione zač. V Bungie sa aj istý čas chceli vrátiť späť k Microsoftu (patrili pod neho, keď robili Halo), ale ten chcel vlastniť značku Destiny a tú si zase Bungie nechcelo dať.

Activision značku nechcel vlastniť a preto sa s ním spojili, ale bolo to horšie ako sa obávali. Zasahovali im do firmy a do hry, pokazili veľa vecí, ktoré sa snažili v Bungie robiť. Marty sa snažil štúdio chrániť, to bolo o to ťažšie, že nie všetci šéfovia Bungie chceli, aby firma zostala autonómna. 

Prvé červené vlajky Marty zbadal už na večeri pred podpisom zmluvy. Ľudia z Activisionu si robili srandu, že musia rešpektovať svoju hus. Totiž, ak hus rešpektujú, bude znášať zlaté vajcia. Aj keď jeden zástupca finančného oddelenia na večeri povedal, že to nie je lepšie ako Foie Gras. Foie Gras je totiž francúzska špecialita, pre ktorú chovatelia tlačia jedlo kačkám nasilu dole krkom, aby ich vykŕmili a získali z nej veľkú chutnú pečeň. Prakticky tak povedali, koho zaujíma, že ste dobrí k husi, keď ju môžete nasilu vykrmovať a ťažiť z toho. Chlapík tak priznal, ako sa chovajú ku svojim vývojovým štúdiám. Respektíve, aký najlepší spôsob si našli.

Marty dodáva, že veľký súd, ktorý mal následne so šéfmi Bungie, bol čiastočne pre Activision a nakoniec hovorí, že sa s nimi nikdy nemali spojiť. 

Našťastie sa Bungie z toho dostali ako tak celí, aj keď si to odniesla Destiny značka (a museli sa spojiť s Číňanmi z NetEase, aby získali financie po osamostatnení sa).

 





Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: Bungie, Destiny, Activision






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk