Získaj 40 000 Kč hraním LoL a WoT, štartuje OMEN Summer Series

Len čo začalo obdobie dovoleniek, prichádza OMEN Summer Series a to v populárnych tituloch World of Tanks a League of Legends.

pridal PR 10.7.2020 o 11:00 pod informácia
Získaj 40 000 Kč hraním LoL a WoT, štartuje OMEN Summer Series

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Naštartujete motory, vylaďte svoje obrnené vozidlá! Trénujte buildy svojich šampiónov a spoluprácu so spoluhráčmi! Len čo začalo obdobie dovoleniek, prichádza herný portál Grunex.com v spolupráci s hernými notebookami OMEN s letnou turnajovou sériou OMEN Summer Series a to v populárnych tituloch World of Tanks a League of Legends.

Celkovú prizemoney vo výške 40 000 Kč (cca. 1.500 eur) si rozdelia najlepšie tímy, ktoré prejdu dvoma kvalifikáciami a budú mať šťastie tiež v záverečnom grandfinále. Hráči World of Tanks sa naviac vďaka oficiálnej podpore od Wargaming môžu tešiť aj na bohatú dotáciu 30 000 zlaťákov.

 

OMEN Summer Series v League of Legends

5-členné tímy si zmerajú svoje sily vo „vyvolávačovom žľabe„ už dnes. Otvorené sú dve League of Legends kvalifikácie 8., resp. 10. júla. Tak neváhaj a registruj sa! 8 najlepších postúpi do záverečného finálového turnaja o rozprávkovú finančnú odmenu. Priamy prenos z kvalifikácie aj grandfinále zabezpečí známy hráč a streamer Idyiom na twitch.tv/idyiom vždy od 17:00.

Získaj 40 000 Kč hraním LoL a WoT, štartuje OMEN Summer Series

OMEN Summer Series vo World of Tanks

Bojisko World of Tanks obsadí 7-členná posádka v kvalifikáciách 20., resp. 24. júla. Registruj sa na Grunex.com/OMENSummerSeries. Do finálovej vojenskej vravy sa prebojuje 8 najlepších s túhou získať finančnú odmenu a kopec zlaťákov. Pozíciu veliaceho dôstojníka alebo observera zaujme populárny hráč, komunitný kontribútor a streamer Marty. Na twitch.tv/marty_vole si živé vysielanie naladte vždy od 17:00 v deň turnaja.

Získaj 40 000 Kč hraním LoL a WoT, štartuje OMEN Summer Series

Kompletné informácie vrátane registrácií do kvalifikácií, pevne daných termínov a livestreamov nájdeš na Grunex.com/OMENSummerSeries.

Júlová letná séria prebieha vďaka herným notebookom OMEN s procesory Intel Core, ktoré ponúkajú mimoriadne tenký design a neskutočný výkon pre hranie. Ich výhodou je možnosť ľahko upgradovať stroj v prípade, že sa zaplnila kapacita vašeho pevného disku či SSD alebo chcete zvýšiť RAM. Stačí zložiť jeden panel a všetko máte na dosah ruky. Nákupom získaš tiež prémiový servis, inými slovami, nech sa stane akýkoľvek problém, máš istotu rýchlej reakcie autorizovaného servisu priamo u teba doma. Všetko bez stresu, zbytočnej administratívy a logistických nepríjemností. Viac informácií o herných notebookoch OMEN hľadaj na stránkach HP alebo na Grunex.com/OMENSummerSeries





Páči sa mi!

Zaradené pod: grunex, esport, turnaje, HP, OMEN, promo, intel






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk