xCloud príde do Xbox Game Pass Ultimate predplatného v septembri

Phil zhrnul pohľad Xboxu na hráča, ukazuje, akým smerom sa orientujú, ale hlavne potvrdil spustenie xCloudu na september.

pridal saver 16.7.2020 o 16:32 pod hardware
xCloud príde do Xbox Game Pass Ultimate predplatného v septembri

HARDWARE > NOVINKY >

Phil zhrnul pohľad Xboxu na hráča, ukazuje, akým smerom sa orientujú, ale hlavne potvrdil spustenie xCloudu na september s tým, že streamovanie cez cloud automaticky príde pre všetkých predplatiteľov Game Pass Ultimate. Teda všetky Game Pass hry sa budú dať streamovať už v rámci tohto predplatného. Samozrejme, len v podporovaných krajinách. Teda u nás nie, keďže pre nás ešte podporu neohlásili. Zároveň Phil potvrdil, že všetky Microsoft hry budú stále prichádzať do Game Passu hneď pri vydaní a aj to, že plánujú sprístupniť všetky Xbox One hry na Xbox Series X konzole rovno pri vydaní.

V bodoch to zhrnul nasledovne:

  • Vždy budete vítaní - hovorí, že robia Xbox pre hráčov, s bezpečnou komunitou a prístupný pre každého. Miesto, kde je zábava a kde obťažovanie a nenávisť nemá miesto. 
     
  • Vaše hry sa budú hrať a vyzerať najlepšie na Xbox Series X - nový Xbox ponúkne nový level detailov, pocitov a výkonu. Majú 15 štúdií, ktoré pracujú na hrách pre konzoly a využijú 12Tflops výkonu, raytracing, VRS, Velocity architektúru a ďalšie funkcie konzoly
     
  • Hráte nové hry rovno v prvý deň cez Xbox Game Pass - všetky Microsoft hry prídu do Game Passu, kde spomenil rovno značky, ako Halo, Forza, Age of Empires, Gears of War, Minecraft, Hellblade, Outer Worlds, Psychonauts, Flight Simulator, State of Decay, Wasteland, Minecraft Dungeons, Sea of Thieves. Plus ďalšie nové značky sú vo vývoji. 
     
  • Nebudete nútení do novej generácie - chcú, aby každý hráč dostal všetky nové hry od Xbox Game Studios a preto tituly prichádzajúce v niekoľkých ďalších rokoch budú dostupné na Xbox Series X a Xbox One. Nebudú hráčov nútiť kupovať si Xbox Series X priamo pri vydaní
     
  • Vaše staré hry neostanú na starej konzole vďaka spätnej kompatibilite - na novej konzole budete môcť hrať štyri generácie nových hier a Microsoft ponúkne najväčší lineup hier v histórii konzol s tisíckami hier na zahranie. Plánujú sprístupniť všetky Xbox One hry (hrateľné bez Kinectu) na Xbox Series X rovno pri vydaní.
     
  • Vaše Xbox One ovládače prejdú do novej generácie s vami - nemusíte si kupovať nové ovládače, fungovať budú  staré aj Xbox Elite Controller alebo Xbox Adaptive controller
     
  • Hry môžete kúpiť raz bez ďalších poplatkov - so Smart Delivery nemusíte pre novú generáciu kupovať hry znovu, v podporovanej hry vždy dostanete najlepšiu verziu hry pre vašu konzolu. Smart Delivery bude podporovať napríklad Destiny 2, Gears 5, Halo Infinite, Valhalla, Cyberpunk 2077, Avengers. Ďalšie ešte budú ohlásené
     
  • Xbox Play Anywhere tituly umožnia kúpiť titul raz a hrať ho ako na oboch Xbox konzolách, tak na Windows 10 PC
     
  • Vy si vyberiete, ako skočíte do novej generácie hrania - Microsoft ponúkne Xbox All Access pre tých, ktorí nechcú platiť vysokú sumu hneď, ale dostanú konzolu v rámci mesačného predplatného. V predplatnom bude aj Xbox Game Pass Ultimate so stovkami hier
     
  • Vy si ovládate zdravý a vyvážený herný životný štýl - ak ste rodič, môžete v Xbox Family nastaveniach nastaviť detailne možnosti hrania pre vaše deti. 
     
  • Z Xbox Game Pass Ultimate dostanete viac - v septembri dostanú podporované krajiny možnosť streamovania hier cez xCloud rovno v rámci Xbox Game Pass Ultimate predplatného. Nebudete ich tak musieť sťahovať a rovno si ich zahráte, či už na Xboxe, mobile, alebo PC. Budete tak môcť hrať už rovno Halo Infinite bez nutnosti sťahovania, alebo si ho zahráte zatiaľ, ako sa vám titul bude na konzole sťahovať.

Phil to zhrňuje, že chcú ponúkať hranie bez obmedzení, bez nútenia prechádzať na novú generáciu a s rozsiahlou knižnicou hier. 

Nakoniec pripomenul, že 23. júla ponúknu prvú prezentáciu Halo Infinite kampane.





Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18442)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk