Ako to vyzerá s Lost Paradise?

pridal spacejunker 4.6.2005 o 20:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Lost Paradise, najnovšia adventúra od Benoíta Sokala (tvorca legendárnej Syberie) a jeho štúdia White Birds Productions, mení meno na jednoduché Paradise. Vraj vystihuje viacej podstatu celej hry a prostredia, v ktorom sa odohráva. Randy zo servera Justadventure.com zistil na súkromnej prezentácii o Paradise viacej. Najviac ho zaujalo mesto v stromoch. Obyvatelia považujú všetko, čo súvisí so zemou za zlé a nikdy na ňu svojou nohou nevstúpia. Priam morbídne vyzerá cintorín, kde je mŕtvy zakuklený a potom priviazaný na vysoké koly (pozrite na priložený artwork).

Sokalova slabosť pre bohaté prostredia a exotické zvieratá je cititeľná na každom kroku. Podľa autorov sa v hre objaví oveľa viacej postáv ako v Syberii a navyše epické rozprávanie doplnia filmové efekty: hmla, opar, real-timeové svetlá a hudba z pera Dimitri Bodianskeho, autora soundtracku Syberie.

Hlavnou hrdinkou Paradise je Karenn Crown, krátkovlasá slečna s hnedou pokožkou. Karenn je dcéra kráľa Rodona, vládcu Mauranie (v 19.storočí sa cestovatelia domnievali, že práve africká Maurania je rajom na Zemi), ale s otcom nežije už dlhé roky. Zdravie kráľa je ohrozené tropickou chorobou a požiada dcéru, aby ho prišla zo Švajčiarska naposledy navštíviť.

Oslabené zdravie vladára využívajú miestni obyvatelia a sformujú odboj za všetky ukrutnosti páchané na ľuďoch. Karennino lietadlo padne za obeť revolty a je zostrelené. Núdzové pristátie prežije jedine Karenn a odnesie si to jej pamäť. S pomocou autorít neďalekého mesta Madargan sa je podarí spomenúť si na svoj život vo Švajčiarsku, ale na nič o dedičstve si nepamätá. Je rozhodnutá vrátiť sa do Európy a princ Madarganu je ochotný pomôcť iba v prípade, ak so sebou na juh vezme aj čierneho leoparda a vráti ho na miesto, kde sa narodil. Tak začína epický príbeh človeka a zvieraťa o hľadaní, spolunažívaní, láske a rozlúčení. Leopardova posledná cesta vedie na horu Kilimanjaro, ktorá sa stane jeho hrobom.

White Birds sa neobmedzujú iba na produkciu hier, ale aj na reklamné predmety spojené s konkrétnym titulom. Spolu s Paradise by sa mali na trh dostať aj štyri komixové knihy, každá sa bude zaoberať inou časťou herného sveta. Komixy budú preskúmavať postavy a príbeh do väčšej hĺbky a pritom paralelne sledovať dej hry. Vo farebných obrázkoch sa majú objaviť aj nahotinky. Prvá komixová kniha vyjde na konci tohto októbra a celá séria v jednom viazaní bude dostupná v apríli 2006.

White Birds sa komixom chcú zaoberať aj v budúcnosti a dokonca postaviť na nich aj nový herný projekt. Spolupráca s francúzskym vydavateľom komixov tomu len nasvedčuje a túto informáciu by malo podľa preview už čoskoro potvrdiť aj oficiálne tlačové vyhlásenie.





Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise? Ako to vyzerá s Lost Paradise?
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Micro Application / White Birds Productions
Štýl: adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  apríl 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk