Battlefield 2 demo look

pridal saver 11.6.2005 o 19:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Určite bude dnes väčšina z vás testovať a skúšať práve vyjdené demo na Battlefield 2, pokračovanie obľúbenej multiplayerovej akcie. Demo má rozsiahlych 540MB (včera večer hneď po vyjdení ochromilo všetky download servre :) a prináša len jednu mapu pre 16 alebo 32 hráčov (už sú servre aj na 64), môžete si ju zahrať v single alebo multiplayer móde. 

Princíp hry sa nemení a teda každá strana sa aj teraz snaží obsadiť čo najviac kontrolných bodov, na ktorých sa môžu respawnovať noví vojaci a zatláčať nepriateľov stále ďalej. Z ostatných známych vecí nechýba možnosť výberu špecializácie (teraz už 7 typov) a možnosti ovládania vozidiel (pozemné, vodné, vzdušné). Novinkou je hlavne veliteľský mód, možnosť rozširovania prostredia pri väčšom počte hráčov a hlavne nový konflikt, kde sa teraz celá hra presunie do súčasnej modernej vojny, v ktorej sa stretnú teroristi, Američania a Číňania.

Aktuálna mapa vám umožní zahrať si za Američanov alebo teroristov a to buď 16 na malej pozemnej mapke, alebo 32 (prípadne 64) na zväčšenej mape, ktorá zasahuje aj do mora k lietadlovej lodi, rovnako letisko dostanú sprístupnené aj teroristi. Hlavne odporúčam túto možnosť vyskúšať pretože si môžete zalietať na lietadlách a moderných helikoptérach čo je v hre úplne nový pocit. Čo sa týka hrateľnosti cítiť, že je vylepšená. Ovládanie je lepšie ako pri samotných vojakoch, tak aj pri vozidách a hlavne sa zjednodušilo ovládanie helikoptér a lietadiel. Možno by ešte mohli odladiť nejaké detaily, ako odolnosť bežného vojaka, ktorý vydrží až príliš alebo jednoduché zničenie tanku útočníkom s pár granátmi alebo raketami (tam by som skôr čakal, že naň bude treba antitank špecialistu). Na druhej strane sniperom sa až príliš jednoducho dávali headshoty. 

Graficky hra veľmi nepokročila a aj keď je to lepšie ako minulé diely, od prvých obrázkov, ktoré prezentovalo DICE, to má dosť ďaleko. Navyše hardwarové nároky sa držia dosť vysoko a ak máte 512MB RAM odporúčam low detaily, síce pri medium to ešte pamäť zvláda, ale niekedy zaseká a to už v multiplayerovej hre môžete byť mŕtvy. Inak som si na 9800 a 2GHz mohol nastaviť všetky ostatné detaily na maximum a držalo sa to v slušnom framerate. Veľmi pekné z grafiky sú animácie vojakov, menej pekné už animácie výbuchu vozidiel, ktoré len vybuchnú a úplne zmiznú. Mimochodom na ATIčkach má hra aj nejaké problémy s ovládačmi Catalyst 5.5, takže ak ich máte, skúste si dať staré 5.1, tam funguje všetko bez problémov. Tento problém však v hre nie je jediný a malých chýb som si tam všimol viac. Už vidím, ako sa hneď po vydaní dočkáme nejakého patchu.





Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look Battlefield 2 demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






PC

Vývoj: EA / Digitall Illusions
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19467)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk