Take-Two CEO: Microsoftu sa bude s Xboxom Series X/S dariť veľmi dobre

Strauss Zelnick predpovedá Microsoftu skvelú budúcnosť v novej generácii. Vyzdvihuje aj fakt, že sa im darí kupovať dobré štúdiá. Cloudu však neverí.

pridal Gam_er 18.9.2020 o 10:23 pod hry
Take-Two CEO: Microsoftu sa bude s Xboxom Series X/S dariť veľmi dobre

HRY > NOVINKY >

Take-Two CEO Strauss Zelnick sa znova vo svojich vyhláseniach venoval najnovším témám v hernom svete. Konkrétne išlo o nové konzoly, kde Zelnick verí, že Microsoftu sa bude s Xbox Series S a X dariť veľmi dobre. Dokonca zdôraznil, že by sa mali pustiť do ďalších akvizícií a vyzdvihol schopnosť Microsftu, ktorému sa podľa jeho slov v nákupnej fáze štúdií darí veľmi dobre:

"Zatiaľ sa mi zdá, akoby obaja (Sony a Microsoft) pristupovali k uvedeniu konzol na trh veľmi agresívne. S oboma stranami sme mali vždy dobrú spoluprácu. Preto by sme boli radi, keby obaja boli úspešní. V minulej generácii malo preferencie hráčov na svojej strane Sony. Myslím si, že Microsoft veľmi usilovne pracuje na tom, aby sa to neopakovalo. Myslím, že pre nich bude výzva najmä Ázia, kde dlhodobo dominuje Sony. 

Ak by som si mal tipnúť, myslím, že Microsoft na tom bude veľmi dobre. Sony sa už tradične zameriava na výhody po obsahovej stránke. Microsoft sa teraz snaží robiť to isté, keď kúpil niekoľko štúdií. Je veľa vecí, ktoré vlastnia a majú pod kontrolou. Možno z nich dostanú ešte viac. Majú skvele vyvážené portfólio."

Microsoft tiež práve spustil svoju cloudovú hernú službu, ktorá je v súčasnosti viazaná na Xbox Game Pass Ultimate a funguje aj u nás. Zelnick však v cloud nikdy veľmi neveril a zopakoval, že nie je veľmi pravdepodobné, aby vďaka novému publiku, ktoré cloud prináša, znásobili už aj tak rekordné predaje GTA V a RDR2:

"Domnievam sa, že to nebude transformačné. Hovorím proti vlastným záujmom, že? Predali sme 135 miliónov kusov Grand Theft Auto V, 32 miliónov kusov Red Dead Redemption. Želal by som si vám povedať, že príde moment, kedy rôzne cloudové služby tieto čísla zdvojnásobia alebo dokonca strojnásobia. Osobne to však takto naozaj nevidím."





Páči sa mi! (+10)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19981)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk