Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora

pridal spacejunker 20.6.2005 o 18:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

Cesta za slobodou v Colosseum: Road to Freedom bude lemovaná tonami mŕtvych nepriateľov a litrami krvi, ktoré potečú v arénach. Súboje na život a na smrť medzi otrokmi a kriminálnikmi, inými slovami gladiátormi. A jedným ste aj vy a vaším majiteľom je Magerius. Jeho veľkorysosť siaha do nebies. Je ochotný pristúpiť na vykúpenie vašej slobody zložením rovnakej čiastky, za akú vás kúpil. To znamená zarob milión alebo zdochni. Ešte než sa so svojou postavičkou vydáte do arén a začnete rúbať gladiátorov hlava-nehlava, je nutné tohoto hrdinu vytvoriť. Pri vytváraní postavičky môžete zvoliť aj jej minulosť, napr. že skántril svoju rodinu.

Ešte pred vstupom na zlatavý piesok arén, bude postavu potrebné vytrénovať v sérii minihier, venovať sa oddychu a samozrejme aj jedlu. Colosseum aj napriek uvedeným RPG prvkom zostáva naďalej hack'n'slash akciou. Súbojový systém má byť veľmi jednoduchý. Údery sú rozdelené medzi vysoký/nízky výpad a úder naľavo/napravo. Takéto rozdelenie útokov má svoje opodstatnenie. Nepriateľov v brnení za použitia dobrej taktiky doslova vyzlečiete z plechu. Môže zato aj voľnosť pohybu po bojisku (žiadny autolock).

Hrdinu bude možné všemožne obliekať (je možné brať togy aj od zabitých nepriateľov) a vyzbrojovať. Zbrane a brnenia bude možné upgradovať. Ich kombinácie bude možné ukladať a tak rýchlo voliť medzi ťažkoodencom s kopijou alebo ľahkým oblečením a mečom. Colosseum ponúkne výhradne súboje v arénach v niekoľkých módoch. Nájdete tu Battle Royal, variácia posledný zostáva, Team Battle vás vhodí do boja proti niekoľkým mužom, zatiaľ čo Duel iba proti jednému a v móde Hunting sa pridávajú do boja aj zvieratá (slony, tigre, býci).

Colosseum: Road to Freedom je opäť pokus ázijskej spoločnosti (tentoraz KOEI) priblížiť hráčom súboje gladiátorov. Shadow of Rome (recenzia) sa o to pokúsil a uspel, či to bude úspech aj pre Colosseum, sa ukáže v nasledujúcich týždňoch.





Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora Colosseum: Road to Freedom cesta gladiátora
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PS2

Vývoj: KOEI / Goshow
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  júl 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk