CD Projekt odložil Cyberpunk aj preto, že chce na Metacritic dosiahnuť skóre cez 90

Nedávna porada s investormi priniesla viac svetla do odloženia Cyberpunku 2077, ktorý do vydania dostane ešte extra starostlivosť.

pridal Gam_er 30.10.2020 o 11:36 pod hry
CD Projekt odložil Cyberpunk aj preto, že chce na Metacritic dosiahnuť skóre cez 90

HRY > NOVINKY >

CD Projekt RED má od Cyberpunku 2077 veľké očakávania a preto hlavným dôvodom, prečo hru znova odložili, je extra starostlivosť. Vieme, že doťahujú hlavne oldgen konzoly, ale zároveň je to aj preto, že chcú získať na Metacritic skóre 90+. CEO Adam Kicinski a VP of Business Development Michał Nowakowski odpovedali na niekoľko otázok investorov počas konferenčného hovoru, pričom prepis odpovedí zverejnili neskôr v angličtine. 

Adam bol požiadaný, aby komentoval predobjednávky hry a hoci nezverejnili konkrétne čísla hovorí, že s predobjednávkami sú spokojní:

"O predobjednávkach nemôžem prezradiť príliš veľa, ale môžem povedať, že pomer predobjednávok Zaklínača 3 a Cyberpunku pokračuje veľmi dobre. Sme teda spokojní s predobjednávkami a tešíme sa na záverečnú fázu."

Na otázku, aká je celková kvalita hry a aké od nej majú očakávania, sa Michał Nowakowski podelil o nasledujúci komentár:

"Pokiaľ ide o Metacritic, neustále sa zameriavame na to, aby sme mali hru so skóre 90+. Tu sa z našej strany nič nezmenilo a ako spomenul Adam, toto je vlastne hlavný dôvod odkladu vydania. Chceme hre dať extra lesk. Radšej sa budeme trochu hanbiť pred vami teraz, ako by sme sa potom mali hanbiť pred hráčmi po vydaní hry."

Autori hovoria, že napriek tomu, že niektoré verzie sú hotové, nechceli rozdeliť dátum vydania pre súčasné a nové konzoly. Sú vraj veľkí zástancovia toho, aby sa hra dostala ku všetkým hráčom naraz. Je to pre nich rozumnejšie z hľadiska fungovania tímu a výhodné aj z hľadiska marketingu. 

Vývoj takej veľkej hry sa prirodzene nezaobišiel bez problémov, o ktorých tiež Adam Kicinski prezradil niečo málo:

"Myslím si, že sme hru mali mať hrateľnú už v skorších fázach. Pri takej veľkej hre sme možno príliš veľa vecí dávali dokopy až v neskoršom štádiu. Mali sme to urobiť skôr tak, aby sme mali viacero hrateľných verzií. Špeciálne sa zameriavame na obsah a poskytovanie toho najlepšieho herného zážitku. Zároveň teraz vieme, že dokážeme pracovať s technickou stránkou na viacerých verziách lepšie, než predtým.

Náročná bola ešte jedna vec a to myslieť na budúce vydania, ktoré súvisia s nextgen verziou. Vydávate hru, ktorá je pravdupovediac nextgen hrou a pripravujete ju pre pomerne staré stroje aktuálnej generácie. Tento vývoj nám kládol jedinečné výzvy, ktoré sa už v našich budúcich pravdepodobne projektoch nevyskytnú."





Páči sa mi! (+12)






CD Projekt odložil Cyberpunk aj preto, že chce na Metacritic dosiahnuť skóre cez 90
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk