Týzdenník - Star Wars, Indiana Jones a CES novinky

Rok 2021 začína zaujímavými ohláseniami

pridal saver 17.1.2021 o 22:08 pod hry
Týzdenník - Star Wars, Indiana Jones a CES novinky

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol veľmi plodný hlavne na hardvér, keďže bola CES výstava, ale zároveň boli aj zaujímavé posuny v Lucasarts značkách. Konkrétne Lucasfilm games znovu ožil a znovu sa začína zaujímať o herné licencovanie značiek. Vďaka tomu už máme ohlásenú Indiana Jones hru od MachineGames, kde už máme náznaky aj na načasovanie a umiestnenie hry. 

Popritom bola ohlásená aj Star Wars hra od Ubisoftu. Nevieme však, v akom štádiu vývoja môže byť, vieme, že to bude akčná adventúra s RPG prvkami. Zatiaľ si však môžete aspoň zahrať Star Wars Battlefront II, ktorý je zadarmo na Epicu.

CD Projekt vysvetlil, ako je na tom Cyberpunk, ako bude prichádzať ďalší obsah. Vyzerá, že nasledujúci týždeň príde prvý patch, ďalší vo februári a následne začne vychádzať DLC, nextgen upgrade príde v druhej polovici roka. Expanzie zrejme ďalší rok.

Z iných noviniek sme tu mali informácie o Mortal Kombat filme, ale aj o tom, že vývoj Stalker 2 ide podľa plánu a mal by prísť tento rok. Zdá sa, že Mass Effect Legendary Edition vyjde v marci, a keď sme pri EA, to už definitívne kupuje vývojárov CodemastersZároveň Capcom naplánoval predstavenie Resident Evil Village na 21. januára.

 

Microsoft zhrnul zatiaľ ohlásené exkluzívne tituly na Xbox, kde príde hlavne Halo Infinite, The Medium, Ascent, Crossfire X, Flight Simulator pre Xbox, Scorn, Twelve minutes, Warhammer 40k Darktide. Mimo týchto čakáme ešte Forzu, Hellblade II, Project Mara alebo Everwild. Plus ďalšie ohlásenia.

Sony rovnako naznačilo svoje tituly trailerom na CES, kde im dalo aj dátumy, ale následne trailer upravilo a viac dátumov z videa zrušilo. Vieme však, že príde Ratchet a Clank, Gran Turismo, pripravujú Horizon 2, Returnal, Destruction All Stars a od tretích firiem Kena, Stray, Deathloop alebo Ghostwire Tokyo. 

Zo zaujímavých vecí z CES Razer predstavil Project Hazel, RGB masku vhodnú do dnešnej koronovej doby, a aj koncept herného kresla budúcnosti. Intel predstavil svoje nové procesory, AMD predstavilo svoje notebookové procesory, Nvidia pre zmenu ohlásila novú RTX3060 kartu a aj notebookové RTX3000 čipy. Samsung ohlásil svoju Galaxy S21 sériu, pridal aj Smart Tag a aj zaujímavých domácich robotov. LG ukázal 42 palcový OLED monitor. Ukázali sa aj zaujímavé handheldy GPD Win 3 a Aya Neo, ktoré ponúknu Windows PC vo veľkosti Switchu.

Z tém sme sa vrátili k Top 20 hrám roka, teraz vo videu. Minulý rok sme si zhrnuli aj v kocke a pozreli sme sa aj na slovenské hry z roku 2020. V recenziách sme sa pozreli na pokračovanie Super Meat Boya, na zábavku Jet Kave Adventure, trpaslíkov v Dwarfheim a padajúce kocky v Puyo Puyo Tetris 2. Doplnili sme to rytmickou odbočkou populárnej Kingdom Hearts série.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk