Týždenník - Nová verzia GTA V prichádza

Uplynulý týždeň nám obohatili naznačenia vylepšení do GTA V a náznaky na Switch Pro.

pridal saver 7.3.2021 o 22:12 pod hry
Týždenník - Nová verzia GTA V prichádza

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň nám obohatili naznačenia vylepšení do GTA V a náznaky na Switch Pro. Totiž, ako určite viete, tento rok má vyjsť nextgen verzia GTA V a hra tak prejde už na tretiu generáciu konzol, dúfajme, že to  znovu posunie hru vpred. Take Two  sľúbilo vylepšenia a novinky, aj keď nevieme, v ktorej oblasti presne. Dúfajme, že hlavne v oblasti loadingov, kde až moder musel zrýchliť pomalý loading GTA Online. Plus, keď sme pri Take Two, to rovnako tvrdí, že hráči sú na zvyšovanie cien pripravení. Takže GTA V nextgen bude za 80 eur?

 

Čo sa týka Switch Pro, ten je stále len v oblasti dohadov, ale dohady nám priniesli informácie, že má mať 7 palcový OLED displej od Samsungu, posunul by sa z LCD displeja,  ako aj to, že by mal mať vlastné exkluzivity. Nakoniec tak to spravili aj pri DS a aj 3DS, aj keď len s pár titulmi a aj to až tak výraznými. Nintendo malo cez týždeň aj menšiu prezentáciu zameranú na bojovku Super Smash Bros. Ultimate.

Od EA sme tu mali ukážku zaujímavého titulu It Takes Two od tvorcu A Way Out a znovu pôjde o intenzívnu kooperačnú akciu. K tomu EA odložilo Need for Speed z tohto roku, aby Criterion mohol pomáhať Battlefieldu 6. Ozval sa opäť Blizzard a Diablo 2 remaster dokáže použiť aj vaše 20 rokov staré save pozície. Z iných titulov sa ukázal aj Aliens Fireteam, pripravovanej kooperácie z Alien univerza.

Cez týždeň prebehla japonská prezentácia New Game+ Expo, ktorá predstavila kopu hier od japonských štúdií. Napríklad Suda 51 prinesie dvoje svoje klasické temné adventúry v jednej kolekcii The Silver Case 2425Dátum vydania dostal Sniper: Ghost Warrior - Contracts 2, ktorý nás už začiatkom júna zavedie na nové bojiská, ktoré budeme musieť so sniperom prejsť a vystrieľať svoje ciele. Znovu CI Games nechce veľa a na PC vyjde hra len na 30 eur a na konzolách 40 eur.

Pokračovala aj kauza medzi Naconom a Frogwares, kde Nacon na Steam dal pirátsku verziu The Sinking City a Frogwares ju dalo cez DMCA stiahnuť. Nacon však tvrdí, že na to mal právo a že sa tam hra vráti. Vraj už vyplatili všetky peniaze Frogwares, čo malo byť 8.5 milióna eur. Zaujímavo však túto pirátsku verziu nazvali - vraj hru len adaptovali z inej platformy.

 

Z hardvéru predstavilo AMD novú grafickú kartu RX 6700XT, ktorá má prísť 18. marca. Tá by sa mala predávať za 479 dolárov, aj keď uvidíme, za akú cenu a koľko jej vlastne bude v obchodoch. Ale ak by ste nezohnali grafiku, čo je dnes problém, kúpte si aspoň novú myš. Práve sme robili výber najzaujímavejších kúskov.

 

Z recenzií sme sa pozreli na Taxi Chaos, ktorý vyzerá na jednu z najslabších hier roka, rovnako aj na adventúru Encodya, ktorá má milý vizuál, ale hrateľnostne to nebolo až také dobré. Pozreli sme sa aj na reedíciu Tales from the Borderlands. Pridali sme aj recenziu na Ghosts n Goblins Resurrection, čo len potvrdilo trend slabších hier v týchto týždňoch. S Bohemia Interactive sme sa porozprávali o ich čínskom investorovi. Z hardvéru sme otestovali Creative SXFI Gamer headset. Nakoniec sme pridali aj nový podcast ohľadom multiplayerového titulu 9 to 5. Ak vás zaujímavú nízko hodnotené hry, budeme v tom pokračovať aj budúci týždeň.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk