Sniper Elite look

pridal saver 14.10.2005 o 11:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kto by nechcel byť sniperom? Vylihovať si celý deň niekde na streche, raz vystreliť a ísť domov. Pokojná prácička. V druhej  svetovej vojne to bolo iné, a o tom vám porozpráva aj táto hra. Sniper Elite vás zavedie do srdca Berlína počas posledných bojov o mesto, kde sa ako agent OSS budete snažiť zabrániť prichádzajúcim Sovietskym vojskám získať nemecké plány na atómové zbrane.

Vaša úloha bude vďaka tomuto iná ako v bežných WW2 hrách. Ste síce Angličan, ale narodený v Nemecku. Nemáte teda problém obliecť si nemeckú uniformu a ísť ostreľovať držky Rusom. Beriete si svoju sniperku a vydávate sa do Berlína. Podľa prvých misií musím povedať že do extrémne prázdneho a dosť stereotypného Berlína. Autori síce naskriptovali pár pekných sekvencii, ako pády lietadiel, pohybujúci sa tank krížom cez mesto, a umiestnili aj zo desať vojakov do celého levelu, stále je to málo, aby to vytvorilo dôveryhodnú atmosféru. Autori pridali aj realitu do vašej sniperky, unášanie nábojov vetrom, gravitáciou, vychyľovanie mieritka tlkotom vášho srdca. Ale to sú veci, ktoré v tejto arkádovke nie sú podstatné. Síce je pravda, že vás nepriatelia pár dobrými ranami zabijú, nič to nemení na fakte, že od pravej taktiky a pravého života snipera to má príliš ďaleko.

Zahral som si Xbox aj PC verziu, Xbox bola pekná, ale oproti PC orezaná o niektoré efektíky a výrazne ľahšia. Ja už tieto veci nazývam prebehávačky, kde nemusíte celým levelom na nikoho vystreliť a aj ak si vás všimnú a zasiahnu, nemusíte si o to robiť starosti (dá sa to nazvať aj zle odladené nižšie obtiažnosti). PC verzia je trochu obtiažnejšia, ale stále sa autorom nepodarilo zbaviť sa tej arkádovosti a napríklad na taktiku Hitmana to nemá. Sú tu síce podobné rozsiahle mestské oblasti, ale s minimálnou taktikou a ešte menšou nutnosťou rozmýšlania (aspoň v prvých leveloch). Vašou úlohou je len trochu sa kryť, postupovať a ničiť objavujúcich sa nepriateľov.

Celkovo má však hra pár pekných efektíkov, ako sledovanie náboja zo sniperky, hitzóny nepriateľa ktoré sa hneď zakrvavia a aj slušné rozmázavacie efekty v mieritku snipeky. Zatiaľ by som tomu dával hodnotenie okolo 65-70%. Hra sa snaží spájať štýl Hitmana a Medal of Honoru, ale ani jedno nerobí poriadne.





Sniper Elite look Sniper Elite look Sniper Elite look Sniper Elite look Sniper Elite look Sniper Elite look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC

Vývoj: Rebellion software
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk