NFS Most Wanted demo look

pridal saver 12.11.2005 o 10:54 pod hry
HRY > NOVINKY >

Podobne ako väčšina z vás, som si pozrel demo na NFS Most Wanted a musím povedať, že je tu toho viac ako v konzolovom deme, ale aj tak zisťujem, že ako to hrám, stále ma to baví menej. Začína to byť stále to isté a podľa recenzií vyzerá, že ani plná hra viac neponúkne. Pár základných typov závodov, jedno mesto a jazdenie po ňom stále dokolečka dokola. Dá sa tam síce pekne zajazdiť a vychutnať si exotické lokácie a autá, ale na to mi úplne postačilo toto demo.

Naháňanie s políciou je určite pekným prídavkom a asi aj najzaujímavejšou časťou hry, ale rovnako aj tu je to stále to isté. Okrem toho, oproti tomu čo autori vraveli, sú tu možnosti zastavenia policajtov veľmi malé, síce sú tu kamióny s drevom, ktoré neustále okolo vás stále rovnako rozsýpajú drevo, a dá sa policajtov naviesť aj do premávky alebo nejakého stĺpa, ale ten kto hral Burnout, vie ako má ozajstné vyblokovanie vyzerať (inak autori si aj z Burnoutu požičali niekoľko nápadov, napríklad sa vám ráta koľko verejného majetku zničíte). Na poriadne likvidovanie policajtov je tu príliš slabá premávka a aj príliš málo prekážok, ktoré by sa dali využiť, ostáva vám teda len utekať stále ďalej (čo keďže máte nezničiteľné auto a neustále dopĺňané Nitro ani nie je problém).

Mestečko je určite krajšie ako v Undergrounde, lepšie navrhnutá štruktúra ciest a aj graficky lepšie zvládnuté. Autá sú kvalitne prepracované a cítiť vylepšené ovládanie, ale stále je tu nulová deštrukcia a jediné, čo sa vám podarí, je prasknúť sklá a trochu poškriabať lak (na rozdiel od vás, autá policajtov sa aj jemne ničia). Optimálizácia je však veľmi dobrá a stabilných 30 fps som nemal problém získať na najvyšších detailoch. Z grafiky sa mi nepáčila akurát jedna vec a to tiene, neviem či to robí každému, ale ja som mal aj na najvyšších detailoch veľmi kockaté tiene okolo auta a aj zo stromov. Ale zase svetelné efekty, hlavne všade prítomné bloomy, sú veľmi pekne zapracované do prostredia. Možno niektoré textúry (hlavne vozovky) mohli byť detailnejšie, aj keď tam je jasné, že kvalita musela ustúpiť rozľahlosti mesta, ktoré je síce vyľudnené a vyautené, ale veľmi detailné a navyše v okolí cesty môžete znížiť takmer všetko, od lámp, cez hydranty, až po rôzne stánky alebo konštrukcie. Samozrejme je to len od jedného chodníka po druhý, mimo cesty sa vám podarí vyjsť, akurát pri určených skratkách alebo tajných cestičkách (jedna pekná skratka išla napríklad cez golfové ihrisko).

Celkovo ma zatiaľ hra nepresvedčila, síce grafická stránka veľmi dobrá (prakticky vyzerá najlepšie z racingových hier), rovnako aj ovládanie vozidiel sa dá, ale zvyšok mi nejako nesedí, možno som už znechutený z predošlých Undergroundov, ale toto sa od nich diametrálne nelíši a nemení môj názor na úpadok série. Slnko a policajti sú pekná vec, ale len na krátke vychutnanie.





NFS Most Wanted demo look NFS Most Wanted demo look NFS Most Wanted demo look NFS Most Wanted demo look NFS Most Wanted demo look NFS Most Wanted demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube

Vývoj: EA / EA
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19460)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk