NFS: Most Wanted look

pridal saver 19.11.2005 o 12:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

Už som konečne otestoval aj final verziu NFS: Most Wanted a aj keď sa môj názor sa hru nezmenil (chvíľu zábavné, potom stereotypné), zhrňme si čo vlastne ponúka. Plná verzia vám ponúkne hlavne rozsiahlu kampaň, v ktorej sa dostávate do mesta a chcete si zarobiť. Hneď zo začiatku sa vám v prestrihovej animácii (videá sú naozaj pekne spravené) predstaví tvrdý poliš (pre istotu vám provokatívne poškrabal kľúčom auto) a sexi policajtka, ktorí po vás pôjdu celou kampaňou a hneď na to spoznávate aj svojho hlavného nepriateľa, ktorého budete musieť na konci kampane poraziť, získať dievča a späť svoje vytunované BMWéčko. Auto vám totiž hneď na začiatku zhabali a vy teda musíte začínať od nuly. Otvára sa vám garáž, kupujete si slabé auto a začínate od jednoduchých eventov, aby ste si postupne zarobili, tunovali auto, kupovali ďalšie autá a dosiahli potrebnej úrovne na vyzývanie 15 protivníkov na blackliste, kde prvý z nich má vaše auto. 

Okrem kampane hra ponúka samostatné eventy, ktoré sú zložené z typov závodov prezentovaných v deme a dokopy ich je skoro 70, pričom sa vám postupne odomkýňajú. Na to, že je ich toľko sú až príliš rovnaké a oproti Undergroudu je tu aj menej typov, poteší však aspoň neustále naháňanie s policajtmi. V hre nechýba ani quick race, kde vám náhodne hra pridelí auto, trať a pustí na jednoduchý point-to-point závod. Nakoniec poteší aj multiplayer, ktorý si môžete zahrať cez internet.

Čo sa týka špeciálnej Black edície, tá prinesie do hry dve autá a pridáva aj jeden event závod, kde musíte ujsť SUV policajtom. K tomu ešte EA pridalo aj video DVD, na ktorom sú zábery zostrihané hlavne z natáčania prestrihových scén. Určite sa oplatí aspoň pozrieť, pretože prestrihové scény sú veľmi dobré a autori na nich naozaj zapracovali (možno viac ako na celej hre).

Celkovo treba povedať, že hra je určite lepšia ako oba Undergroundy dokopy, len jediná škoda, že sa EA neoslobodilo od toho voľného mesta, ktoré nevie vhodne využiť. Fanúšikovia Undergroundu si v hre prídu na svoje, ostatní ktorým sa dva predošlé NFS nepáčili, to asi nemusia mať.





NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look NFS: Most Wanted look
Páči sa mi! (+1)






PC
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360
Gamecube

Vývoj: EA / EA
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk