Týždenník - Fortnite skončilo a znovu začalo

Tento týždeň prekvapovalo Fortnite, viac sa ukazovalo Halo, nové veci sme mali aj o Battlefielde.

pridal saver 5.12.2021 o 22:03 pod hry
Týždenník - Fortnite skončilo a znovu začalo

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň prekvapovalo Fortnite, viac sa ukazovalo Halo, nové veci sme mali aj o Battlefielde. Battlefield zažil väčší prevrat, s ktorým EA zrejme čakalo len na vydanie aktuálnej hry. Totiž zobralo Battlefield značku DICE a presunulo ju do rúk Vinca Zampellu, ktorý ju ide rozbehnúť vo veľkom. Otázne je, či mu to vyjde, ale po novom bude na Battlefielde robiť veľa štúdií, pričom jedno sa bude sústrediť čisto na príbehovú časť a celý koncept bude v previazaní všetkých ďalších. Už bolo leaknuté, že sa vraj nový Battlefield plánuje na rok 2023 a má byť Hero shooter. Samozrejme, plány sa môžu zmeniť.  

 

Mimochodom, bolo leaknuté, že do aktuálneho Battlefield 2042 príde aj Santa, hráčom sa to nepáčilo, ale autori už vysvetlili, že by nešiel priamo do štandardnej hry, ale do špeciálneho eventu v Portale, ktorý nie je tak seriózny a budú tam prebiehať rôzne tematické boje.

Tento týždeň sa skončila druhá kapitola vo Fortnite s veľkým finále s The Rockom, aby hneď na to začala nová kapitola a to Chapter 3. Tá hru znovu výrazne mení a teraz rovno v niekoľkých oblastiach. Totiž hra prešla na nový Unreal engine 5, ktorý do hry prináša ako nové nasvietenie, tak aj fyziku a vidieť to na lámaní stromov alebo aj tornáde. Pribúdajú aj počasia, ale zároveň pribudnú rôzne vedľajšie možnosti, ako preteky na autách, v ktorých sa tiež budú dať získavať XP body.

Novinky sme tu mali aj o Halo Infinite, ktoré ponúklo launch trailer pred nadchádzajúcim vydaním budúci týždeň. Kde už free 2 play multiplayer bol v bete spustený a prejde do finálnej verzie. Medzitým už naplánoval prvý esports turnaj. Pritom kampaň s otvoreným svetom sa naplno ukáže až teraz. 

Keď sme pri Microsofte a Halo, spojili sa so Swarovski a pripravili kryštálové prilby Master Chiefa a energetické meče, ktoré rozdávajú v súťaži. 

Z ostatných hier sme tu mali zaujímavú informáciu, že Forza Horizon 5 hráč dostal ban do konca roka 9999 za svoj skin na auto. Ako aj to, že Half-Life 3 je vo vývoji, ale len ako vedľajší projekt bez väčšej priority. Valve totiž rozbieha hlavne svoj handheld. CD Projekt zverejnil svoju finančnú správu a plánuje oba nextgen updaty na Witcher 3 a aj Cyberpunk 2077 na dva nasledujúce štvrťroky.

Dozvedeli sme sa aj to, že Sony pripravuje službu podobnú Game Passu, teda upraví svoj PS Now a PS Plus tak, že im vznikne obdoba Game Passu a Game Passu Ultimate. Aj keď nové hry vraj zatiaľ neplánujú pridávať. Popritom už nahodili na Steam Uncharted kolekciu

Objavila sa aj zaujímavá anketa, ktorá zisťovala, prečo si hráči Call of Duty Vanguard kupovali menej. Hlavne pre iné hry alebo im stačilo hrať Wazone, prípadne ich druhá svetová vojna nezaujímala. Časť hráčov odradili aj recenzie.

Z recenzií sme ohodnotili kvalitný The Riftbreaker, decentný je aj nový Pokémon pre Switch, pridali sme aj recenzie Unpugged, Little Bug a aj nový rodinný Big Brain Academy. Z vianočných darčekov sme sa tentoraz pozreli na to, aký notebook kúpiť, aký mobil kúpiť pre seba alebo pre rodinu a aj to, čo kúpiť Nintendo Switch hráčovi.

Nakoniec sme si dali podcast o World of Tanks:

Budúci týždeň prinesieme recenziu na Halo Infinite, pridáme aj recenziu na Farming Simulator 22, Sam & Max: Beyond Time and Space a v rozhovore sa opäť detailnejšie pozrieme na to, čo sa na Slovensku chystá. V preview sa pozrieme na Blacktail.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19562)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk