10 najbrutálnejších hier tohto roka

pridal spacejunker 25.11.2005 o 10:05 pod hry
HRY > NOVINKY >

Po 10 najstrašidelnejších hrách sa môžete pozrieť na rebríček 10 Ultra-brutálnych videohier roku 2005, zostavený spoločnosťou Family Media Guide. Rebríček má pochopiteľne pomôcť rodičom (ktorí po väčšine hrám nerozumejú) pri kúpe hier svojim deťom. Hry boli posudzované podľa mnohých kritérií, ktoré boli dôkladne zhodnotené psychológmi, analytikmi a výsledky zovšeobecnené do jedného čísla, podobného tomu, aké používajú ratingové spoločnosti (ESRB, PEGI) na kategorizovanie hier. Rebríček je nasledovný:

Resident Evil 4 (recenzia) – už počas prvých minút je možné naraziť na ženské telo pripichnuté vidlami cez jej tvár k drevenej stene. A to je tam kopec ďalších chutoviek.

GTA: San Andreas (recenzia) – treba tu nejaký komentár? Kontroverziou obohnaná klasika si vybojovala druhé miesto za náplň misií a chaos, ktorý môžete vyvolať bez progresu hrou.

God of War (recenzia) – od epického dobrodružstva gréckeho mäsiara Kratosa by mali odrádzať potoky krvi, spaľovanie živých ľudí a dokončovačky, kedy sa trhajú telá napoly. My len dodáme, že v hre sú aj obnažené telá bohýň a sexi minihra.

Narc – hráč preberá postavu policajta, ktorý počas výkonu služby môže na vylepšenie vlastností brať drogy od výmyslu sveta. To, že pátra po drogovom karteli je vedľajšie. Ja predsa viem lietať!

Killer 7 (recenzia) – schizofrenická úchylná krvavá akcia, kde krv je nad zlato. Vylepšujete ňou vlastnosti postáv a postriekaním stien odhalíte skryté nápisy.

The Warriors – beat'em up hra inšpirovaná rovnomenným filmom zo 70-tych rokov. Bez servítky sa môžete pozrieť na surovosť pouličných bitiek v podaní Rockstaru.

50 Cent: Bulletproof – „Kupujte hru pre svoje deti!“, hovorí 50 Cent (Brácho máš boja, že sa nebude predávať?) Fifty neváha postrieľať tony nepriateľov, aby si v hre pustil vlastnú muzičku a videoklipy.

Crime Life: Gang Wars – opäť vojna gangov, tentokrát s možnosťou bezdôvodne popraviť každého v dohľade. Vodcom gangu musí byť tvrďák.

Condemned: Criminal Origins – jeden z prvých Xbox360 titulov sa dostal do hitparády práve kvôli svojmu vizuálu, ktorý zaisťuje vysoké detaily zranení a hlavne dokončovačiek. 

True Crime: New York City – čo všetko nespravia poliši, aby sa dostali k dôležitej informácii? Nakopú občanov, ukradnú im auto a ešte im aj po hube dajú.





Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk