Chameleon ukazuje zábery

Konečne som si pozrel Chameleona, už vyjdenú stealth akciu od Cenegy a slovenského Silver Wish Games.

pridal saver 27.11.2005 o 16:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Konečne som si pozrel Chameleona, už vyjdenú stealth akciu od Cenegy a slovenského Silver Wish Games už zrušenej pobočky Illusion Softworks, a musím povedať, že je to naozaj pekná vecička. Normálne sa slováčiská nezdajú, vytiahli z LS3D enginu maximum a hrateľnosť sa pohybuje rovnako na vysokej úrovni. Škoda, že sa táto hra v marketigových kampaniach 2K Games stratila a neboli vydávané žiadne obrázky ani videá, ktoré by hráčov na hru nalákali. Povedal by som, že skončí ako jedna z kvalitných hier, ktoré nikto nehral.

Štýlom hra pripomína Splinter Cell, respektíve ešte viac asi Hitmana, len tu nehráte za zabijaka, ale bývalého agenta CIA, ktorý sa vydáva pátrať po smrti svojich rodičov. Čakajte rozsiahle mapy umiestnené v živom svete, kde nie sú len nepriatelia, ale aj ľudia s rôznymi činnosťami a dotvárajú tak prostredie a atmosféru. Hrateľnosť sa zakladá hlavne na stealth plížení spojenom s taktickým likvidovaním nepriateľov. Budete používať rôzne zbrane a špeciálne hračky, ako minikameru, s ktorou sa budete pozerať popod dvere, nočné videnie, najviac využijete elektrický omračovač a pakľúč tiež bývalému CIA špiónovi nesmie chýbať. Používanie vecí je prakticky rovnaké, ako v Hitmanovi a rovnako musíte odťahovať aj telá, aby ich nepriatelia nezbadali a nevyvolali poplach.

Grafika v hre vyzerá veľmi dobre, ostré textúry, kvalitné objekty a to všetko na vysokom framerate, kde mi to bežne išlo 50-60 fps na maximálnych detailoch s antialiasingom. Navyše keby pridali ešte nejaké špeciálnejšie efekty, ako HDR a pár DX9 efektov, nemalo by to ďaleko od Source enginu. Jediná vec, ktorú by som vytkol grafike, boli niektoré slabšie animácie a absencia novších efektov. Poteší aj prepnutie medzi pohľadom z tretej a prvej osoby, kde môžete hrať tak, ako sa vám viac páči.

Celkovo hra rúbe kvalitou dosť vysoko, kvalitné misie, pri ktorých musíte rozmýšľať a taktizovať, nechýba pekne prepojenie misií príbehom a samozrejme aj slušná grafika. Multiplayer tu nečakajte, ale pri tomto štýle hier o to ani nejde. Zatiaľ by som povedal, že hodnotenie bude určite cez 80%.





Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery Chameleon ukazuje zábery
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Slovenské hry

Vývoj: Cenega / Silver Wish Games / Illusion softworks
Štýl: Akcia / Stealth
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| Chameleon 16.12.2005
| Chameleon recenzia 16.9.2005
| Chameleon obrázky 6.9.2005
| Chameleon obrázky 4.9.2005
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18403)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk