Týždenník - GTA VI a ďalšie leaky

Tento týždeň sme tu mali sériu leakov zahrňujúcich GTA hry, Cyberpunk, ale aj NFS.

pridal saver 3.7.2022 o 21:53 pod hry
Týždenník - GTA VI a ďalšie leaky

HRY > NOVINKY >

GTA VI leaky sú stále v kurze a teraz sa objavil mega súpis informácií, ktoré hovoria o troch hlavných postavách, ich možnostiach, ale aj svete hry. Ak by to bola pravda, uvidíme veľké prostredie s dvomi mestami, bude to celé drsnejšie a viac survival. Ohlásenie podľa leaku môžeme čakať koncom roka, ale to je pri Rockstar otázne, keďže ten si odsúva ohlásenia a vydania ako chce. Nakoniec GTA Online mu zarába a výrazne sa tak nemusí ponáhľať. Mimochodom, GTA V je hra, na ktorú sa najviac vyhľadávajú cheaty.

Popritom sa objavujú aj leaky ohľadom remastru GTA IV, ale už dlho sa objavujú aj informácie o remastri Red Dead Redemption 1 a ten tiež stále neprichádza. 

Objavili sa aj informácie, prečo vyšiel Cyberpunk 2077 s chybami, kde to Forbes chcel zvaliť na testerskú firmu. To však vývojári z CD Projektu popreli a vedia, že to je primárne ich chyba a mali aj vlastné testovania, rovnako sa ohradila aj testerská firma. 

Dozvedeli sme sa aj podnázov nového Need For Speed, to sa má volať NFS Unbound a bude mixovať realistickú a kreslenú celsharovanú grafiku. Znie to zatiaľ zvláštne, ale uvidíme, čo z toho bude, keď to ukážu. Keď sme pri autách, The Grand tour sa tento týždeň natáčalo na Slovensku, prechádzali našimi okolitými krajinami a prešli aj Poľsko, Česko a skončili v Slovinsku.

Z iných zaujímavostí Digital Foundry zhrnulo, na ktorej konzole hry bežia lepšie. Ale v budúcnosti už takéto veci nebudeme riešiť, keďže streaming nastupuje a Samsung ho práve naplno rozbehol. Pridal rovno sériu streamovacích aplikácií pre Xbox, Geforce Now, Stadiu, príde Utomik. Aj keď zatiaľ to funguje len na 2022 sérii TV a zatiaľ len v niektorých krajinách. 

Z hardvéru sme tu mali prvú fotku PS VR2, videli sme rozdiely výkonu medzi Macbookom s M1 a M2 čipmi. Sony oficiálne predstavilo novú hernú značku Inzone pre hardvér aj mimo PS platformy, ukázalo monitory a headsety. Popritom sa HTC vrátilo späť k mobilom s HTC Desire 22 Pro a Samsung predstavil nový odolný mobil Galaxy Xcover 6 Pro.

 

Zo seriálov vyšiel Money Heist Korea, ktorý je orezanou verziou pôvodného seriálu. Prišli aj posledné dve časti štvrtej série Stranger Things a vychádza aj nový Boys. Boys začal pozerať aj Kojima, ktorý prezradil, že chcel spraviť niečo podobné. Len s policajtmi.

Z hier sme otestovali návrat Sonica v Sonic Origins, pridali sme adventúrový Vampire the Masquerade Swansong, ale aj detský Zorro The Chronicles a aj VR verziu Cities. Dojmy sme zhrnuli z kooperácie The Anacrusis. Z hardvéru sme sa pozreli na Vivo Y76 5G.

Prišiel aj prvý trailer na nový Monkey Island, ktorý mal dosť rozporuplné reakcie:

Keďže bolo vysvedčenie a začína leto zhrnuli sme veci, ktoré sa oplatia kúpiť deťom. A keďže to znamená aj prechod do druhého polroka 2022, pozreli sme sa, aké hry ešte prídu v druhom polroku, kde to vedie Avatar, Hogwarts Legacy alebo The Callisto Protocol. Rovnako aj filmy, ktoré prichádzajú, kde rovnako čakáme Avatara 2, Thora, je tam aj Black Adam.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17924)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk