Týždenník - Nikto nedokáže konkurovať Call of Duty

Tento týždeň Sony priznalo, že nikto nedokáže konkurovať Call of Duty.

pridal saver 7.8.2022 o 22:17 pod hry
Týždenník - Nikto nedokáže konkurovať Call of Duty

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň Sony priznalo, že nikto nedokáže konkurovať Call of Duty. Teda minimálne takýmto vyjadrením sa snaží prekaziť odkúpenie Activisionu Microsoftom. Povedalo to pre úrady v Brazílii a dodalo, že ešte roky nikto nebude môcť konkurovať Game Passu, ktorý si podľa nich získal 60-70% trhu. Microsoft im už na to odpovedal a hovorí, že Sony má veľa svojich silných značiek a kupuje si exkluzivity tretích strán, napríklad Final Fantasy. 

Microsoft chce Activision hlavne pre Game Pass, kde analytik odhaduje, že z 25 miliónov im stúpne počet predplatiteľov na 100 miliónov (samotný Activision má okolo 100 miliónov aktívnych hráčov). Popritom už Microsoft testuje Xbox Game Pass family plan, ktorý im umožní osloviť s jedným predplatným celé rodiny. A spomenul aj to, že Xbox Cloud Gaming tento rok stúpol o 1800%. Sony má teraz bojovkový Evo turnaj, kde zisťuje záujem hráčov o NFT.

Z oblasti ďalších vydavateľov Ubisoft vydal nový update pre Assassin's Creed Valhalla. K tomu sme tu mali zaujímavé ohlásenia, kde Square Enix teraz dodatočne povedalo, že sa bálo, že ich západné hry kanibalizujú predaje tých japonských. Preto odpredali západnú divíziu. Je to divné, ale sú to Japonci, tí zjavne uvažujú inak. Z Blizzardu sme sa dozvedeli, že zrušili mobilný World Of Warcraft spin-off, ktorý bol vyvíjaný v Číne. Dôvod je otázny, keďže zarábalo by to určite dobre, podobne ako Diablo Immortal. Do neho práve jeden hráč vrazil do $100 000, vďaka tomu však prišiel o PvP, keďže nikto zatiaľ nie je na takej úrovni.

 

Ozvalo sa aj EA, ktoré už predstavuje svoju poslednú FIFA hru a hovorí, že singleplayerovky sú pre neho dôležité a potvrdil vydanie Dead Space na začiatok roka. Zároveň sa leaklo, že popri Black Pantherovi vyvíja aj Iron Man hru. Tá je teraz v úvodných štádiách vývoja. Z iných hier sme tu mali menšiu ukážku z  Hogwarts Legacy a dozvedeli sme sa, že Dead Island 2 by sa mal dočkať nového predstavenia ešte tento rok.

 

Mali sme tu aj nádielku slovenských hier, kde sa vojnová hra Forgotten but unbroken ukázala na nových záberoch. Pôjde o stratégiu v druhej svetovej vojne. Rovnako Cardbob: Revival sa už predvádza na Steame a predviedla sa aj slovenská realtime stratégia Darkfall. Nový update dostala aj  AREAZ, v ktorej si môžete vyzliecť postavu v hre. Nové video ponúkol aj prichádzajúci Way of the Hunter.

 

Z iných zaujímavostí si Henry Cavill vo svojej zostave musel upgradovať chladenie. NZXT a Noctua dostali veľkú reklamu. Či zadarmo, to nevieme. Vieme však, že Logitech a Tencent pracujú na novom handhelde, ktorý bude určený pre Xbox Cloud a Geforce Now.

Z recenzií sme si už odjazdili F1 22, ale prešli aj South of the Circle a prebojovali sa Capcom Fighting Collection. Z hardvéru sme teraz otestovali headset LucidSound LS100X a aj herný mobil Poco F4 GT. Pozreli sme aj na to, čo si zahrať, kým čakáte na GTA VI. Už len tento mesiac prídu dve hry a to PC verzia Spider-mana, ktorá prichádza budúci týždeň, a následne nové Saints Row.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19607)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk