Týždenník - Geralt dostane facelift

Tento týždeň sme tu mali niekoľko premiér, medzi ktorými bol aj nextgen update Zaklínača 3.

pridal saver 27.11.2022 o 20:53 pod hry
Týždenník - Geralt dostane facelift

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali niekoľko premiér, medzi ktorými bol aj nextgen update Zaklínača 3. Ten prichádza už 14. decembra a ešte predtým priblížil svoje vylepšenia. Budú to ako vizuálne, tak aj funkčné zmeny, kde napríklad príde upravený systém bojov, ktorý si budete môcť prepnúť.

Rovnako svoj prvý gameplay ukázal aj slovenský titul Svätý Martin, ktorý je samozrejme na indie úrovni, ale na úvodné štádium nevyzerá zle. Možno z toho raz niečo bude.

Keď sme pri slovenských hrách, v predaji je aj slovenská zombie akcie s pohľadom z tretej osoby Carpe Diem Project. K tomu nový teaser dostala aj slovenská stratégia Forgotten But Unbroken.

Cez týždeň boli aj prvé veľké ocenenia roka a to Zlaté joysticky, kde hráči vybrali Elden Ring ako hru roka. Okrem toho PETA chcela znovu zrušiť násilie na zvieratách v hrách a teraz v God of War Ragnarok. Mimochodom, je to aj najrýchlejšie sa predávajúca Sony hra. Od Sony, respektíve Polyphony štúdia sme sa dozvedeli, že Gran Turismo 7 zrejme príde aj na PC

Ubisoft ohlásil, že Assassin's Creed Valhalla dostáva svoju poslednú kapitolu a zároveň prichádza aj na Steam. Objavili sa aj leaknuté videá z Need for Speed Unbound a zadarmo je teraz na Epicu Star Wars Squadrons. Hry zadarmo ponúkajú aj GOG a Fanatical. The Callisto Protocol pridal live action trailer a aj požiadavky..

Microsoft potvrdil, že ponúkol Sony Call of Duty zmluvu na 10 rokov a zároveň sme dostali aj jeho reakciu na pripomienky k Activisionu odkúpeniu v UK, rovnako sme reakciu mali aj od Sony. Kde si Microsoft háji odkúpenie a Sony sa ho snaží prekaziť. Tvrdí, že im Call of Duty zoberú úplne, alebo že Xbox bude mať exkluzívne veci a medzi hrami nebude parita. Popritom vydali video na výhody v Call of Duty Modern Warfare II a Warzone 2 pre svojich hráčov.

Dokumenty boli aj k niečomu užitočné a získali sme aj zaujímavé údaje a to o vydaní konzol aj o vydaní GTA VI. Konzoly obe firmy momentálne čakajú najskôr v roku 2028 a odhadujú, že GTA VI by mohlo prísť v roku 2024.

Z hardvéru začal LG predávať svoj 27 palcový OLED monitor, ohlásený bol aj na nový OneXplayer 2 handheld, ktorý pripomína switch. Hyperkin pre zmenu predstavil gamepad v Xbox360 dizajne. Z mobilov Honor ukázal svoju otváračku Honor Magic Vs, pridalo sa Vivo, ktoré prinieslo X90 sériu aj s novým Snapdragonom 8 Gen 2. Z iných zaujímavostí Honda a Sony uvažujú nad tým dať do svojich áut PS5.

Zo seriálov sme sa bližšie pozreli na Wednesday, veľmi dobre natočený seriál zo sveta rodiny Addamsovcov, ktorý vyšiel na Netflixe uplynulý týždeň. Nové zábery dostal aj Indiana Jones 5, kde vidíme aj nové lokality, ale aj zostarnutého Indyho. Dozvedeli sme sa aj to, že Netflix vyvíja AAA strieľačku na PC, čo je nečakané, keďže svoju hernú aplikáciu majú na mobiloch. Trailer dostala nová séria Doom Patrol a aj Avatar: The Way of Water.

Z recenzií sme sa pozreli na nového Spider-man: Milesa Moralesa, pridali sme aj recenziu na ďalší horor v The Dark Pictures antológii aj na Dragon Ball The Breakers alebo na nový Sonic Frontiers, k nemu sme priniesli aj interview. V oblasti interview sme pridali aj rozhovor o NFT a Blockchaine v hrách. Vyskúšali sme aj American Truck Simulator: Texas.

Z hardvéru sme otestovali soundbar Sound Blaster Katana V2X, ako aj Sony Inzone M9 4K/144Hz monitor a z mobilov sme sa pozreli na Nokiu X30 5G.

Keďže idú Vianoce, začali veľké zľavy, kde Xbox Series S išiel dole na 249 eur aj s gamepadmi a pri tejto príležitosti sme sa pozreli aj na to, akú hernú konzolu kúpiť pod stromček, ako aj na to, aké mobily sa oplatia kúpiť. Zhrnuli sme si aj ponuku retro konzol, ktoré môžete pozrieť pod stromček.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk