Microsoft predstavil nový Bing vyhľadávač a Edge browser s AI implementáciou

Microsoft sa ako prvý posúva do AI vyhľadávania a práve spustil preview verziu nového vyhľadávania a AI chatu

pridal saver 7.2.2023 o 21:34 pod hry
Microsoft predstavil nový Bing vyhľadávač a Edge browser s AI implementáciou

HRY > NOVINKY >

Microsoft sa ako prvý posúva do AI vyhľadávania a práve spustil preview verziu nového vyhľadávania a AI chatu do svojho Bingu. Zatiaľ funkcie nie sú dostupné pre všetkých, ale môžete sa zaradiť na čakačku. Nedávno rovnako do preview začali spúšťať vytváranie AI obrázkov, ale u nás ešte nie je dostupné. Teda zapracováva funkcie z OpenAI ako Chat GPT a Dall-E. Toto všetko zároveň zapracovali aj do Edge browsera.  

Presnejšie hovoria:

Dnes spúšťame úplne nový vyhľadávací nástroj Bing a prehliadač Edge poháňaný umelou inteligenciou, ktorý je teraz k dispozícii v ukážke na stránke Bing.com, aby poskytoval lepšie vyhľadávanie, úplnejšie odpovede, nové možnosti chatovania a možnosť vytvárať obsah. Tieto nástroje považujeme za kopilota AI pre web.

„AI od základu zmení každú kategóriu softvéru, počnúc najväčšou kategóriou zo všetkých – vyhľadávaním,“ povedal Satya Nadella, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft. „Dnes spúšťame Bing and Edge s podporou AI kopilota a chatu, aby sme ľuďom pomohli získať viac z vyhľadávania a webu.“

Microsoft predstavil nový Bing vyhľadávač a Edge browser s AI implementáciou

A čo vlastne prinášajú?

  • Lepšie vyhľadávanie - Nový Bing vám poskytuje vylepšenú verziu známeho vyhľadávacieho prostredia a poskytuje relevantnejšie výsledky pre jednoduché veci, ako sú športové výsledky, ceny akcií a počasie, spolu s novým bočným panelom, ktorý zobrazuje komplexnejšie odpovede, ak ich chcete.

  • Kompletné odpovede - Bing kontroluje výsledky z celého webu, aby ste našli a zhrnuli odpoveď, ktorú hľadáte. Môžete napríklad získať podrobné pokyny, ako nahradiť vajcia inou ingredienciou v koláči, ktorý pečiete, priamo v tej chvíli bez toho, aby ste museli listovať viacerými výsledkami.

  • Nový chatovací zážitok - Pre komplexnejšie vyhľadávanie – ako je napríklad plánovanie podrobného itinerára cesty alebo skúmanie, aký televízor si kúpiť – ponúka nový Bing nový interaktívny chat. Zážitok z chatu vám umožňuje spresniť vyhľadávanie, kým nedostanete úplnú odpoveď, ktorú hľadáte, požiadaním o ďalšie podrobnosti, zrozumiteľnosť a nápady – s dostupnými odkazmi, aby ste mohli okamžite konať podľa svojich rozhodnutí.
     
  • Kreatívna pomoc - Sú chvíle, keď potrebujete viac ako len odpoveď – potrebujete inšpiráciu. Nový Bing dokáže vygenerovať obsah, ktorý vám pomôže. Môže vám pomôcť napísať e-mail, vytvoriť 5-dňový itinerár pre vysnívanú dovolenku na Havaji, s odkazmi na rezerváciu vašej cesty a ubytovania, pripraviť sa na pracovný pohovor alebo vytvoriť kvíz na vedomostný večer. Nový Bing tiež cituje všetky svoje zdroje, takže môžete vidieť odkazy na webový obsah, na ktorý odkazuje.

  • Nové prostredie Microsoft Edge - Aktualizovali sme prehliadač Edge o nové možnosti AI a nový vzhľad a pridali sme dve nové funkcie: Chat a písanie. Pomocou bočného panela Edge si môžete vyžiadať súhrn dlhej finančnej správy, aby ste získali kľúčové informácie – a potom pomocou funkcie chatu požiadať o porovnanie s finančnými údajmi konkurenčnej spoločnosti a automaticky ich vložiť do tabuľky. Môžete tiež požiadať Edge, aby vám pomohol s vytvorením obsahu, ako je napríklad príspevok na LinkedIn, tým, že mu poskytnete niekoľko výziev, aby ste mohli začať. Potom ho môžete požiadať, aby vám pomohol aktualizovať tón, formát a dĺžku príspevku. Edge dokáže pochopiť webovú stránku, na ktorej sa nachádzate, a podľa toho sa prispôsobí.

Microsoft predstavil nový Bing vyhľadávač a Edge browser s AI implementáciou

Teraz už bude Bing bežať na AI, ktoré spája ChatGPT a GPT-3.5, a teda ponúkne ešte lepšie výsledky ako ChatGPT, je rýchlejší a presnejší. Vytvorili aj svoj Microsoft Prometheus model, ktorý efektívne využíva Open AI model a zároveň implementovali AI do základného vyhľadávania. 





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19766)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk