Nový Nintendo Direct začína o 23:00

Nový Direct nám predvedie Zeldu a ďalšie hry prichádzajúce v prvom polroku

pridal matus_ace 8.2.2023 o 22:39 pod hry
Nový Nintendo Direct začína o 23:00

HRY > NOVINKY >

Dnes o 23:00 náš čaká ďalší Nintendo Direct stream. Ten už nejakú dobu leakoval a pred pár dňami ho potvrdilo samotné Nintendo. Direct samotný bude mať približne 40 minút a bude zameraný na hry prichádzajúce v prvom polroku. Určite sa nám tak ukáže The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, pravdepodobne uvidíme Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp, ale Nintendo zvykne mať na tieto Directy pripravené aj nejaké prekvapenia. Napríklad už vopred leakla nová Samba De Amigo párty hra, ktorú nám Nintendo predstaví.

 

Nintendo prezentáciu otvára novým videom zo stratégie Pikmin 4. Video rovno ukazuje hrateľnosť a grafiku, ktorá nevyzerá zle. Základy zostávajú rovnaké a rovnako aj rôzne druhy malých Pikminov. Hra ale dostane aj nejaké novinky. Vyjde 21. júla 2023.

Xenoblade Chronicles 3 predstavuje novú DLC postavu a roguelike výzvy. Tretie DLC vyjde 16 februára a video nám teasuje aj štvrté DLC.

Nintendo potvrdzuje leaknutú rytmickú Samba De Amigo: Party Central hru, v ktorom budete tancovať s Joy-Conmi v rukách. Hra vyjde v lete.

Marvelous predstavuje Fashion Dreamer, módnu casual hru, kde obliekate postavy a budujete si značku. Hra vyjde exkluzívne na Switch tento rok.

Dead Cells: Return to Castlevania DLC vychádza 6. marca 2023 a bude to poriadne veľká expanzia.

Tron: Identity je adventúra zo známeho Disney sveta, ktorá vyjde v apríli.

Ghost Trick: Phantom Detective od Capcomu sa vráti v HD a vyjde v lete.

DecaPolice je ďalší japonský titul z dnešnej ponuky. Hru nám predstavuje prvý trailer. Bude to JRPG od Level-5, ktorá vyjde tento rok.

Nový trailer prináša aj prequel Bayonetta Origins, hra vyjde už budúci mesiac. Nové video naznačuje hrateľnosť a aj príbeh mladej Cerezy. V hre budete súčasne ovládať Cerezu a aj démonickú mačku menom Cheshire. Postupne získate nové schopnosti a otvoríte si nové cestičky vpred.

Splatoon 3 predstavuje svoje DLC. Budú dve a prvým bude Inkopolis, teda mesto z prvej hry. S ním prídu známe tváre, známe zbrane a veľa prvkov z pôvodnej hry. DLC vyjde niekedy v priebehu jari. Druhým DLC bude Side Order, teda nová kampaň, kde budeme zase farbiť svet.

Disney Illusion Island skákačka opäť ukazuje svoju hrateľnosť v krátkom videu, kde môžete vidieť známe postavičky v akcii aj s ich rozličnými schopnosťami. Hra ponúkne kooperáciu pre štyroch a vyjde 28. júla.

DLC predstavuje aj Fire Emblem Engage, kam prídu nové postavy. Medzi nimi Hector, Soren, Camilla, Veronica, Chrom & Robin, každý s vlastnými schopnosťami. V štvrtom DLC balíčku príde aj nový príbeh.

Harmony: The Fall of Reverie je nová hra od Dontnodu, autorov Life is Strange. Bude to ďalšia adventúra, kde budú vaše rozhodnutia mať reálny dopad a budete ovplyvňovať príbeh. Hra vyjde v júni. Oproti Life is Strange ponúkne oveľa jednoduchší štýl hrateľnosti aj grafiky. Nebudú ale chýbať špeciálne schopnosti.

Etrian Odyssey Origins Collection prinesie na Switch remastrované verzie prvých troch hier v tejto JRPG sérii. Prídu nové funkcie, nové možnosti a kolekcia vyjde 1. júna. Hry budú tiež dostupné aj samostatne.

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp konečne dostáva nový trailer po naozaj dlhých odkladoch. Trailer ukazuje kampane, multiplayer, editor a vyjde 21. apríla.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe je tiež už za rohom a prináša nový trailer, ktorý je viac zameraný na príbeh a vaše magické schopnosti v novom epilógu, ktorý si zahráte po skončení hry. Hra dostane rovno po Directe špeciálne demo, ktoré ponúkne výber levelov až pre 4 hráčov.

Trvalo to, ale Nintendo Switch Online konečne dostane Game Boy hry. V úvode budú dostupné hry Tetris, Super Mario Land 2, The Legend of Zelda: Links Awakening DX, Gargoyles Quest, Game @ Watch Gallery 3, Alone in The Dar. The New Nightmare, Metroid II: Return of Samus, Wario Land 3, Kirbys Dream Land. Môžete si vybrať s GB, HBC a GBP filtrov. Postupne prídu ďalšie hry.

Game Boy Advance hry prídu do rozšíreného predplatného a postupne prídu ďalšie. Hry sú dostupné už po Directe.

Potvrdzuje sa ďalší leak a to Switch remaster pôvodného Metroid Prime. Prvý trailer predviedol hru v pohybe aj s vylepšenou grafikou. Metroid Prime Remastered pridáva nové možnosti ovládania, ale aj pôvodný systém ovládania. Hra vychádza digitálne rovno po Directe, retail verzia vyjde 3. marca.

Master Detective Archives: Rain Code približuje hrateľnosť v novom videu, predstavuje hlavnú postavu a aj schopnosti, ktoré využijete na riešenie netradičných prípadov. Hra vychádza 31. júna.

Baten Kaitos 1 & 2 Remastered je ďalšia remastrovaná kolekcia. Je to dvojica RPG z GameCube éry s real-time súbojmi, fantasy zasadením a príde v lete.

Fantasy Life: The Girl Whi Steals Time je nová hra v známej sérii, kde si budete zase budovať svoj ostrov, ale teraz budete cestovať časom do minulosti a späť. Hra vyjde tento rok, ale nemá dátum.

Professor Layton and the New World of Steam dostáva len krátky teaser, aby sme vedeli, že príde pokračovanie populárnej série.

Mario Kart 8 Deluxe predstavuje svoju štvrtú DLC vlnu, ktorá vyjde na jar. To sa bude dať kúpiť aj samostatne mimo balíka a predplatitelia Online predplatného ho majú už v cene.

Na záver prichádza Zelda. Tears of the Kingdom ukazuje temnejší známy svet, kde chce Ganon zničiť kráľovstvo Hyrule a aj jeho spojencov. Trailer v krátkosti predviedol nové možnosti a mechaniky a aj nový svet v oblakoch. Okrem štandardnej edície vyjde aj zberateľská edícia a tiež nové amiibo s Linkom.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk